Lammekoteletter med krydderurter
Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par s...
Chokolademousse med mynte
Chokolademousse med mynteHak chokoladen.Del æggene (eller brug pasteuriseret æggehvider og...
Chokolademousse med fløde
Chokolademousse med fløde Smelt chokolade i et vandbad. Pisk æggehvider til en hård masse....
Asparges med røget laks og hollandaise
Sauce: Pisk æggeblommer, citronsaft og sennep sammen.Smelt smørret og hæld langsomt æggebl...
Portvinglacerede vagtler
Skyl og tør vagtlerne, put 2 fed hvidløg i hver vagtel. Læg dem i et ovnfast fad.Under meg...
Fransk lys jule-bûche
Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Smelt smørret ved...
Kyllinge Cordon Bleu
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad. Bank kyllingebrysterne til en tykkelse på 0....
Muslingepoulette
Alle grøntsagerne kommes i en stor gryde sammen med timian og hvidvin. Det bringes i kog...
Luksus tunmousse
Bland tun, hakket løg, creme fraiche og citronsaft i en skål. Udblød husblas og smelt det...
Stegt tunfisk med løgkompot
Løgkompot:Skær baconen i tern og rist det på en pande i halvdelen af olien. Skær løgene i...
Abrikos-clafoutis
Abrikos-clafoutis Start med at skylle 8 abrikoser og halver dem. Pil stenene ud...
Petit fours
Smelt chokoladen i et vandbad.Rul marcipan til en pølseform.Skær marcipanpølsen halvvejs i...