Forretter Keto
Nutrition facts: 343 calories 6.175 carb 33.7 fat 1.725 fiber 15.125 protein 15.545 fat 1.2175 sugar

Video: Asparges med røget laks og hollandaise

Asparges med røget laks og hollandaise

Asparges med røget laks og hollandaise

Asparges med røget laks og hollandaise
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Brød

Spørgsmål:

Hej kok Hvis jeg vil servere lidt brød til, hvad vil du så anbefale, jeg selv vakler lidt mellem lidt lun flute, smørristet toast eller bare ristet toast, har også mulighed for at købe brød hos den lokale restaurant ( hjemmelavet, som han servere til salatbord) Venlig hilsen Michael



Svar:
Et godt hjemmelavet brød er altid at foretrække. Men ellers ville jeg vælge smørristet brød til denne ret.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

01/04-2012 af Opskrifter.dk

Hollandaise sovsen

Spørgsmål:

Hej, Kan man lave Hollandaise sovsen i forvejen og så bare lune den inden servering ? MHV Janne



Svar:
Hej Janne , det kommar an på din erfaring, jeg synes nok at det er lettere at lave saucen , stille den lidt lunt ( ved siden af komfuret eller ved din pejs , bare det ikke er over 55-60 grader) så kan du lave den en time før gæsterne kommer.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

21/01-2009 af Opskrifter.dk

sovs til laks

Spørgsmål:

kunne man bruge en anden sovs eller dressing?



Svar:
Hej , det kan du sagens.Creme fraiche dressing med krydderurter og citron f.eks

Mvh Tomas
opskrifter.dk

23/08-2008 af Opskrifter.dk

Vedr. Sovsen

Spørgsmål:

Skal hollandaisesovsen være kold eller varm?



Svar:
Hej den skal være godt lun , ikke varmere.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

25/02-2008 af Opskrifter.dk

Hollandaise

Spørgsmål:

Hvorfor skiller min sovs? Er den for varm??



Svar:
Ja, det kan godt være at smørret har været for varmt - det skal lige køle lidt af inden æggene kommer i - prøv at se i vores sauceguide, der står mere udførligt hvordan sovsen laves:

http://www.opskrifter.dk/Hollandaisesauce.162.0.html


mvh
Dorthe
opskrifter.dk

19/05-2007 af Opskrifter.dk

Salat

Spørgsmål:

Kan man erstatte rucolasalaten med en anden salat ?



Svar:
Det kan du godt, men så synes jeg at du skal bruge lidt mere basilikum eller andre krydderurter, for at give lidt mere smag.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

28/03-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Cuvettesteg

Kødretter

CuvettestegCuvetten ridses i fedtkanter (skær ikke ned i kødet) Lidt olie hældes i en kop....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 33048
Opskrift

Rødtungepaupietter med tagliatelle samt tomat-purløgsflødesauce

Fiskeretter

Forvarm ovnen på 200°C.Vask og hak skalotteløg og persille og blend det sammen med lidt sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1990
Opskrift

Rabarbertærte

RabarbertærteTænd ovnen på 200 grader.Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. S...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3056

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag