privatlivspolitik

Privatlivspolitik 

Hos Opskrifter.dk prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Opskrifter.dk (”Opskrifter.dk” eller ”vi”) som dataansvarlig indsamler og behandler dine persondata i forbindelse med brugen af Opskrifter.dk, herunder oprettelse af medlemskab, tilmelding til nyhedsbreve og udsendelse af markedsføringsmateriale m.m.


Vi opfordrer dig til at læse denne privatlivspolitik grundigt, så du ved, hvordan vi behandler og anvender dine data. Hvis du har spørgsmål til, hvordan Opskrifter.dk behandler dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på admin@opskrifter.dk.


Denne privatlivspolitik omfatter følgende emner:

1. Kategorier af persondata og formål

2. Videregivelse og overførsel af persondataene

3. Opbevaringsperiode

4. Dine rettigheder

5. Kontakt

6. Ændringer til denne politik


1.        Kategorier af persondata og formål


Oprettelse af medlemskab på Opskrifter.dk

Vi indsamler, registrerer og behandler følgende typer personoplysninger om dig:


  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer, privatadresse, land, fødselsår, billede og eventuel anden information udfyldt af dig (såsom allergier). 
  • Ved oprettelse af betalt ”stjernemedlemskab” lagres og krypteres også betalingsoplysninger (sidste 4 cifre i kortnummer). 


Personoplysningerne indsamles og behandles til disse formål:


  • Oprettelse af bruger på Opskrifter.dk.
  • Eventuel frasortering af opskrifter baseret på allergier.
  • Information om ydelser fra Opskrifter.dk, som du har udtrykt ønske om at modtage og afgivet samtykke til, herunder andre marketingrelaterede forhold.
  • Statistik og analyse til intern udvikling og forbedring af Opskrifter.dk's tilbud, herunder placering af relevante annoncer på siden.


Køb af medlemspakker

Vi indsamler, registrerer og behandler følgende typer persondata om dig:


  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer, privatadresse og information om dit køb.
  • Betalingsoplysninger (sidste 4 cifre i kortnummer) lagres og krypteres for at sikre køberens data.


Personoplysningerne indsamles og behandles til disse formål:


  • Oprettelse af abonnement gennem Opskrifter.dk.
  • Behandling af ordrer, herunder forsendelse af købte produkter.
  • Statistik og analyse til intern udvikling og forbedring af Opskrifter.dk's tilbud, herunder placering af relevante annoncer på siden.


Tilmelding til nyhedsbrev

Vi indsamler, registrerer og behandler følgende typer persondata om dig:


  • E-mailadresse.


Personoplysningerne indsamles og behandles til disse formål:


  • Udsendelse af nyhedsbreve, herunder information om vores tilbud og aktiviteter samt markedsføringsmateriale, som du har givet samtykke til.
  • Statistik og analyse til intern udvikling og forbedring af Opskrifter.dk's tilbud, herunder placering af relevante annoncer på siden.


Deltagelse i konkurrencer

Vi indsamler, registrerer og behandler følgende typer persondata om dig:


  • Navn, e-mailadresse og eventuel information fra dit medlemskab.


Personoplysningerne indsamles og behandles til disse formål:


  • Registrering af deltagelse i konkurrence samt eventuelle andre formål som beskrevet i konkurrencebeskrivelsen (såsom oprettelse af medlemskab).
  • Kontakt til vinder og udlevering af præmie.

Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig til brug for de ovenfor beskrevne formål, giver du os personoplysningerne frivilligt. Du er ikke forpligtet til at give disse personoplysninger til os. Vælger du ikke at give oplysningerne, vil konsekvensen være, at du ikke kan modtage den ønskede service (fx nyhedsbreve eller oprettelse af medlemskab).


Opskrifter.dk behandler personoplysninger til markedsføringsformål i henhold til den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentning af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og vi vil dermed stoppe behandlingen af dine data. Hvis du trækker samtykket tilbage, berører det dog ikke lovligheden af den behandling, som er sket inden tilbagetrækningen.


2.        Videregivelse og overførsel af persondata

Vi giver kun vores leverandører adgang til persondata i det omfang, det er nødvendigt for at levere den service, du benytter. Eksempelvis videregives dine oplysninger ved køb af medlemspakker til tredjeparten for at registrere og behandle din ordre, herunder informere dig, når dine varer er på vej.


3.        Opbevaringsperiode

Opskrifter.dk opbevarer personoplysninger og købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten. For tilmelding til nyhedsbreve opbevares personoplysninger frem til en eventuel framelding. For oprettelse af medlemskab på Opskrifter.dk opbevares personoplysninger frem til en eventuel sletning af medlemskab.


4.        Dine rettigheder

Du har til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, og bede os berigtige eller begrænse behandlingen af dine persondata. Efter anmodning sletter vi naturligvis dine persondata, medmindre vi har hjemmel til at fortsætte behandlingen på et andet grundlag (f.eks. fakturering).


Du har også ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.


5.        Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til beskyttelsen af dine persondata eller ønsker at udnytte dine rettigheder. Du kan kontakte os på admin@opskrifter.dk.


Adresseoplysninger

Opskrifter.dk

Ny Carlsberg vej 146, 1. Tv.

1799 København V

Danmark


6.        Ændringer til denne politik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivsinformation. Ændringer offentliggøres her på siden.

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag