Video: Muslingepoulette
MuslingepouletteKøkken:
Ingredienser:
Fransk
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Gulerod
-
80 gram Bladselleri
-
80 gram Fennikelknold
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk timian
-
2 deciliter Rhinskvin
-
1 kg Frisk musling
-
1 deciliter Fløde 13%
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
1 spsk Frisk persille
Alle grøntsagerne kommes i en stor gryde sammen med timian og hvidvin.
Det bringes i kog.
Når det koger lægges rengjorte muslinger i og det koger videre med låg ved høj varme i 2-3 min.
Herefter tages muslingerne op igen.
Uåbnede muslinger kasseres.
Fløden hældes i og koges ned i ca. 4 min.
Muslingerne lægges tilbage deri, vendes i saucen og retten krydres med salt og peber.
Serveres straks med hakket persille drysset over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Banan vafler med havregryn
Banan vafler med havregrynHavregrynene udblødes i mælken i 10 minutter. Tilsæt vaniljepulv...
Risotto med rejer
Risotto med rejer 1. Kog vand til bouillonen. 2. Hak løget fint. Hæld løg, rejer og...