Video: Stegt tunfisk med løgkompot
Stegt tunfisk med løgkompotKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Tunsteak
-
125 gram Bacon
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
2 stk Løg
-
1.5 deciliter Balsamico
-
1.5 deciliter Vand
-
2 tsk Sukker
-
0.5 tsk Cayennepeber
Løgkompot:
Skær baconen i tern og rist det på en pande i halvdelen af olien.
Skær løgene i tynde skiver og steg dem med i ca. 10 min. eller til de er gyldne.
Herefter tilsættes vand, balsamico, sukker, salt, peber og cayennepeber.
Lad det koge i ca. et kvarter til væden er fordampet.
Tunsteaks:
Varm en pande godt op med den resterende olie (panden skal være meget varm).
Krydr fisken med salt og peber og steg dem 1-2 min. på hver side afhængig af tykkelsen.
De skal være rå i midten men ikke kolde.
Anret fisken på varme tallerkener og fordel kompotten ovenpå.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citron pasta
Skallen rives af citronerne, og de presses. Der skal være ca. 1 dl citronsaft. Olien og pa...
Vafler til aftensmad
Vafler til aftensmadKom gulerødder og en håndfuld broccoli i en blender og det skal blende...
Bananbrød med chokolade og hasselnødder
Forvarm ovnen på 180 grader. Si hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen i en skål. Bla...