Video: Stegt tunfisk med løgkompot
Stegt tunfisk med løgkompotKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Tunsteak
-
125 gram Bacon
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
2 stk Løg
-
1.5 deciliter Balsamico
-
1.5 deciliter Vand
-
2 tsk Sukker
-
0.5 tsk Cayennepeber
Løgkompot: Skær baconen i tern og rist det på en pande i halvdelen af olien. Skær løgene i tynde skiver og steg dem med i ca. 10 min. eller til de er gyldne. Herefter tilsættes vand, balsamico, sukker, salt, peber og cayennepeber. Lad det koge i ca. et kvarter til væden er fordampet. Tunsteaks: Varm en pande godt op med den resterende olie (panden skal være meget varm). Krydr fisken med salt og peber og steg dem 1-2 min. på hver side afhængig af tykkelsen. De skal være rå i midten men ikke kolde. Anret fisken på varme tallerkener og fordel kompotten ovenpå.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Savoykål med æbler
Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte. Skær så bunden af ogvflæk d...
Pekingand
Har du godt med tid, så skal du ikke snyde dig selv for hjemmelavet peking and - det smage...
Marmeladekage
Blødgjort margarine og sukker røres. Mel, natron, bagepulver og kanel blandes. Mælk og æ...