Luksus tunmousse

Luksus tunmousse
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

35 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Palliser Estate Sauvignon Blanc - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Palliser Estate Wines, Martinborough, New Zealand, Type: Hvidvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 175,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Palliser Estate Sauvignon BlancPalliser Estate er beliggende i Martinboroughs bløde bakker på nordøens sydøstlige spids. Her laver de bl.a. denne vin best... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Flûtes.

Kokkens svar
Kaviar

Spørgsmål:

Hej Hvilken farve kaviar vil du bruge til opskriften, har erfaret at der er flere forskellige at vælge imellem. Mvh. MH



Svar:
Hej , det kommer lidt an på hvad den skal bruges til. I ugen brugte jeg både sort og rød rogn af stenbidder, jeg syns f.eks lakserogn er flot og den er rød, tag det du synes bedst om selv
Mvh Tomas
opskrifter.dk

17/02-2012 af Opskrifter.dk

fryseegnet

Spørgsmål:

Er denne tunmousse fryseegnet? V.h. Anne Marie



Svar:
Hej
Jeg ville ikke anbefale

Mvh Tomas
opskrift.dk

19/03-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tartouillat, kirsebærkage.

Vegetar

Sigt mel og sukker ned i en skål, og tilsæt vanillesukker og bagepulver. Lav en fordybning...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ingefærsuppe

Vegetar
Vegansk Mad

1. Grøntsagerne pilles/ skrælles og skæres i grove stykker 2. Olien varmes op i en gryde....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Eksotisk frugtdessert m. blomme

Vegetar

Varm ovnen op til 200°C. Skær dværgappelsinerne i halve og fjern kernerne. Kom farin,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag