Video: Luksus tunmousse
Luksus tunmousseKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Forret
7
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
2 dåse Tun i vand
-
1 stk Løg
-
2.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
4 stk Husblas
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
-
50 gram Stenbiderrogn
-
1.5 deciliter Creme fraiche 18%
Bland tun, hakket løg, creme fraiche og citronsaft i en skål. Udblød husblas og smelt det over vandbad. Hæld husblas i tunmoussen. Pisk fløden stiv. Når tunmoussen begynder at stivne, vendes det stift piskede piskefløde i. Til sidst vendes kaviar i. Tunmoussen skal i køleskab, gerne natten over. Dressing: Alle ingredienserne blandes i en lille skål og røres godt sammen.
Vin - Palliser Estate Sauvignon Blanc - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Palliser Estate Wines, Martinborough, New Zealand, Type: Hvidvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 175,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Palliser Estate Sauvignon BlancPalliser Estate er beliggende i Martinboroughs bløde bakker på nordøens sydøstlige spids. Her laver de bl.a. denne vin best... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Flûtes.
Spørgsmål:
Hej Hvilken farve kaviar vil du bruge til opskriften, har erfaret at der er flere forskellige at vælge imellem. Mvh. MH
Svar:
Hej , det kommer lidt an på hvad den skal bruges til. I ugen brugte jeg både sort og rød rogn af stenbidder, jeg syns f.eks lakserogn er flot og den er rød, tag det du synes bedst om selv
Mvh Tomas
opskrifter.dk
17/02-2012 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Er denne tunmousse fryseegnet? V.h. Anne Marie
Svar:
Hej
Jeg ville ikke anbefale
Mvh Tomas
opskrift.dk
19/03-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fyldte tomater med rejer og ris
Sådan laver du fyldte tomater med rejer og ris Start med at koge risene efter anvisning på...
Pølserisotto
Sådan laver du pølserisotto Skær pølserne i skiver. Fjern rodskiven og de groveste grønne...
Kanin med hvidvin og rosmarin
Klargør kaninen eller lad slagteren gøre det for dig (skær benene af kaninen, fjern indvol...