Fødselsdag Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 128 calories 49.2 carb 24.775 fat 10.725 fiber 21.425 protein 13.3225 fat 27.0425 sugar

Video: Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Indbagte rejer

Fiskeretter

Sådan laver du indbagte rejerMel, bagepulver, salt og vand blandes sammen til en dej.Dejen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3114
Opskrift

Frisk stenbiderrogn med rygeost og krydderurter

Fiskeretter

StenbiderrognRognen kommes i en skål sammen med citronsaft og olivenolie. Rør det hele sam...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2677
Opskrift

Gulerodskage med valnødder

Vegetar
Fedtfattig mad

Nem og sund gulerodskage Start med at forvarm din ovn på 180 grader (varmluft) Vask gulerø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1748

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag