Fødselsdag Efterår Hovedret
Nutrition facts: 482 calories 49.2 carb 24.775 fat 10.725 fiber 21.425 protein 13.3225 fat 27.0425 sugar

Video: Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Muslinger i karry og kokosmælk

Stærk mad
Fiskeretter

Start med at rense muslingerne. De muslinger der er åbne, og som ikke lukker sig ved et...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 680
Opskrift

Kartoffelpizza

Vegetar

KartoffelpizzaRul din købte eller hjemmelavede pizzadej ud på bagepapir. Fordel de...

  5
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
views : 2255
Opskrift

Laksebruschetta

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

TIP: varmrøget laks er velegnet til denne ret. Rist brødskiverne på en grillpande eller...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1795

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag