Fødselsdag Efterår Hovedret
Nutrition facts: 2004.5 calories 49.2 carb 24.775 fat 10.725 fiber 21.425 protein 13.3225 fat 27.0425 sugar

Video: Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bønnesalat med tunsauce og oliven

Fiskeretter

Kog bønnerne i letsaltet vand i 5 min. Hæld dem i et dørslag og lad dem køle af. Læg dem i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 382
Opskrift

Appelsinsuppe

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Bring fonden i kog og tilsæt appelsinskallen, kanel, nelliker og salt. Lad det småkoge i 5...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 546
Opskrift

Fennikelrisotto

Kødretter

Hak løg, fennikel og tomater i stykker. Klip bacon i stykker. Svits løg og bacon i gryden....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 730

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag