Fødselsdag Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 498 calories 49.2 carb 24.775 fat 10.725 fiber 21.425 protein 13.3225 fat 27.0425 sugar

Video: Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Spaghettifad

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Tænd ovnen på 175°C. Spaghettien koges. Oksefars og hakket løg brunes i en gryde, flåede...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1592
Opskrift

Fyldt kål med oksekød, squash og urter

Kødretter
Fjerkræ

Opvarm ovnen til 175°C. Skær kålene i halve på langs. Udhul kålene således at der bliver 3...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1802
Opskrift

Blækspruttecurry

Stærk mad
Fiskeretter

Rens blæksprutterne og fjern hoveder og blæksække. Vask dem godt ud- og indvendigt. Sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1353

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag