Fødselsdag Efterår Hovedret
Nutrition facts: 482 calories 49.2 carb 24.775 fat 10.725 fiber 21.425 protein 13.3225 fat 27.0425 sugar

Video: Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler

Portvinglacerede vagtler
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Indbagt rødtunge med kold sauce

Fiskeretter

Hak fiskekødet i en food-processor, tilsæt lidt salt og kør til farsen bliver sej. Tilsæt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1578
Opskrift

Stegt sej

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3125
Opskrift

Bulgursalat med agurk og tomat

Vegetar
Vegansk Mad

Bulgursalat med agurk og tomatBring bulgur, vand og salt i kog i en gryde.Lad det simre i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 6291

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag