Video: Portvinglacerede vagtler
Portvinglacerede vagtlerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
8 stk Vagtel
-
16 stk Hvidløgs fed
-
2 deciliter Portvin
-
50 gram Brun farin
-
250 gram Baby gulerod
-
1 kvist Frisk timian
-
1 deciliter Vand
-
25 gram Usaltet smør
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
Skyl og tør vagtlerne, put 2 fed hvidløg i hver vagtel. Læg dem i et ovnfast fad. Under meget svag varme simrer portvin og farin sammen, indtil farinen er smeltet. Hæld det over vagtlerne. Fadet stilles i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20-25 minutter. Vend vagtlerne hver 5. minut. Skær toppen af gulerødderne og vask dem grundigt. Skyl også timianen grundigt og læg begge dele i en gryde med vand og smør. Læg låg på og lad det småkoge 8-10 minutter. Servér de glacerede vagtler sammen med de kogte grøntsager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spaghettifad
Tænd ovnen på 175°C. Spaghettien koges. Oksefars og hakket løg brunes i en gryde, flåede...
Fyldt kål med oksekød, squash og urter
Opvarm ovnen til 175°C. Skær kålene i halve på langs. Udhul kålene således at der bliver 3...
Blækspruttecurry
Rens blæksprutterne og fjern hoveder og blæksække. Vask dem godt ud- og indvendigt. Sk...