Video: Portvinglacerede vagtler
Portvinglacerede vagtlerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
8 stk Vagtel
-
16 stk Hvidløgs fed
-
2 deciliter Portvin
-
50 gram Brun farin
-
250 gram Baby gulerod
-
1 kvist Frisk timian
-
1 deciliter Vand
-
25 gram Usaltet smør
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
Skyl og tør vagtlerne, put 2 fed hvidløg i hver vagtel.
Læg dem i et ovnfast fad.
Under meget svag varme simrer portvin og farin sammen, indtil farinen er smeltet.
Hæld det over vagtlerne.
Fadet stilles i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20-25 minutter.
Vend vagtlerne hver 5. minut.
Skær toppen af gulerødderne og vask dem grundigt.
Skyl også timianen grundigt og læg begge dele i en gryde med vand og smør.
Læg låg på og lad det småkoge 8-10 minutter.
Servér de glacerede vagtler sammen med de kogte grøntsager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sommer-risotto
Ristede tomater: Vend tomaterne i 1/4 af olien og en anelse salt og peber. Placér tomatern...
Æblekage med cacao
Sådan laver du æblekage med cacaoRør æg, sukker, blødgjort smør og vand sammen i en skål.I...
Quinoa pandekager
Quinoa pandekagerStart med at koge quinoa som anvist på pakken og lad det køle af. Kom mel...