Chokolademousse med fløde

Chokolademousse med fløde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Rød frugtsovs

Spørgsmål:

Hvad er det røde sovs som moussen ligger ovenpå?



Svar:
Hej, det er hindbærcoulis / sauce:

Mvh Tomas
opskrifter.dk

25/03-2011 af Opskrifter.dk

chokladmousse

Spørgsmål:

Hej Jag ska fixa chokladmousse till dotterns studentmottagning. Kan jag tillföra chokladbitar till detta recept och fylla moussen i champangeglas för servering? Hälsn Pia



Svar:
Hej, det kan du göra , men se till att bitarna inte är allt för stora
Mvh Tomas
recept.se

29/05-2009 af Opskrifter.dk

Dagen i forvejen

Spørgsmål:

Hej Kan man risikere at lave moussen aftenen før den skal spises - selvfølgelig opbevaret på køl? På forhånd tak



Svar:
Det kan man godt - men brug pasteuriseret æg.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

09/11-2007 af Opskrifter.dk

Lagkage...

Spørgsmål:

Hejsa.. jeg ville gerne lave en chokolade/nougat lagkage, kan denne mousse bruges som en creme? i en lagkage eller har du eventuelt en opskift til en simpel lækker lagkage...?? Mvh Mie



Svar:
Det kan den, og det vil du få en rigtig lækker lagkage af. Du kan også vælge at bruge chokolagkagebunde, og skiftevis bruge denne mousse og hvid chokomousse.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

14/10-2007 af Opskrifter.dk

Problemer med mousse

Spørgsmål:

Hvordan kan det være at moussen blev meget fast og slet ikke luftig da jeg lavede den, kan det være fordi jeg brugte chokolade med en kakaoprocent på 86?



Svar:
Kære bruger

Årsagen er ikke chokoladen - Men kan skyldes 2 ting:

1:
Det skyldes nok, at du ikke har været forsigtig nok, du foldede flødeskummen i.
Dette skal gøres forsigt, således at man ikke ødelægger al den luft, der lige er pisket i.

2:
En anden grund kunne være at chokolade/æggemassen har været for varm, og den luft som er pisket i æggehviderne så er forvundet.
En anden gang så start med at tilsætte æggehviderne lidt ad gangen, på den måde sænker du temperaturen.

Jeg håber at svarene kan bruges.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

25/02-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blåbærtærte med marcipan

Vegetar

Fremgangsmåde: Blåbærtærte med marcipanMørdej: Kom marcipan og salt i en røremaskine og r...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Piña Colada

Sådan laver man Piña ColadaEn af grundene til, at Pina Colada er blevet så populær hos men...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

BMW

Hæld ingredienserne een af gangen i et shotglas. Mix og server.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag