Video: Chokolademousse med fløde
Chokolademousse med flødeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Mørk chokolade
-
3 stk Æggehvide
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
3 stk Æggeblomme
-
8 stk Frisk mynte
Chokolademousse med fløde
Smelt chokolade i et vandbad.
Pisk æggehvider til en hård masse.
Pisk fløde til skum.
Bland æggeblommer med chokolade og med æggehviderne.
Fold flødeskum i og læg på køl i 2 timer.
Med en varm ske formes æg i kugleform af moussen.
Pynt med mynte.
Spørgsmål:
Hvad er det røde sovs som moussen ligger ovenpå?
Svar:
Hej, det er hindbærcoulis / sauce:
Mvh Tomas
opskrifter.dk
25/03-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Jag ska fixa chokladmousse till dotterns studentmottagning. Kan jag tillföra chokladbitar till detta recept och fylla moussen i champangeglas för servering? Hälsn Pia
Svar:
Hej, det kan du göra , men se till att bitarna inte är allt för stora
Mvh Tomas
recept.se
29/05-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Kan man risikere at lave moussen aftenen før den skal spises - selvfølgelig opbevaret på køl? På forhånd tak
Svar:
Det kan man godt - men brug pasteuriseret æg.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
09/11-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hejsa.. jeg ville gerne lave en chokolade/nougat lagkage, kan denne mousse bruges som en creme? i en lagkage eller har du eventuelt en opskift til en simpel lækker lagkage...?? Mvh Mie
Svar:
Det kan den, og det vil du få en rigtig lækker lagkage af. Du kan også vælge at bruge chokolagkagebunde, og skiftevis bruge denne mousse og hvid chokomousse.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
14/10-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvordan kan det være at moussen blev meget fast og slet ikke luftig da jeg lavede den, kan det være fordi jeg brugte chokolade med en kakaoprocent på 86?
Svar:
Kære bruger
Årsagen er ikke chokoladen - Men kan skyldes 2 ting:
1:
Det skyldes nok, at du ikke har været forsigtig nok, du foldede flødeskummen i.
Dette skal gøres forsigt, således at man ikke ødelægger al den luft, der lige er pisket i.
2:
En anden grund kunne være at chokolade/æggemassen har været for varm, og den luft som er pisket i æggehviderne så er forvundet.
En anden gang så start med at tilsætte æggehviderne lidt ad gangen, på den måde sænker du temperaturen.
Jeg håber at svarene kan bruges.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
25/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Arme riddere i ovn
Forvarm ovnen til 200°C. En stor gratinform smøres med 1 spsk smør. Skyl rosinerne og tør...
Julekage
JulekageSigt de tørre dele bortset fra sukkeret og gæren, altså hvedemel, kartoffelmel, sa...
Fastelavnsboller
Fastelavnsboller Kagecreme: Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen. Kog mælken og kom den...