Video: Petit fours
Petit foursKøkken:
Ingredienser:
Fransk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
250 gram Mørk chokolade
-
200 gram Marcipan
-
100 gram Nougat
-
4 stk Frisk mynte
Smelt chokoladen i et vandbad. Rul marcipan til en pølseform. Skær marcipanpølsen halvvejs igennem på langs. Fyld med strimler af nougat. Luk marcipanpølsen og skær den i 1 cm tykke skiver. Dyp stykkerne i chokolade og læg dem på et stykke bagepapir. Sæt på køl i 2 timer. Pynt med Legro® mynte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med grønkål, rødkål og appelsin
Salat med grønkål, rødkål og appelsin Grønkål og rødkål snittes fint og kommes i en skål...
Bananis
Skræl bananerne og mos dem. Bland mosen med kondenseret mælk i en stor skål. Rør fløden i....
Bønnesalat med tomater
Bønnesalat med tomaterDe grønne bønner koges let og køles af.Cherrytomaterne deles i kvart...