Petit fours

Petit fours
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Bagværk

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (4)

Antal personer:


250 gram mørk chokolade

200 gram marcipan

100 gram nougat

4 stk frisk mynte

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Smelt chokoladen i et vandbad. Rul marcipan til en pølseform.

Skær marcipanpølsen halvvejs igennem på langs.

Fyld med strimler af nougat.

Luk marcipanpølsen og skær den i 1 cm tykke skiver.

Dyp stykkerne i chokolade og læg dem på et stykke bagepapir.

Sæt på køl i 2 timer.

Pynt med Legro® mynte.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Polenta med bagte tomater og persille

Vegetar
Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Halvér tomaterne, drys dem olie, salt og peber og bag dem i ca. 45 min. ved 150 grader i o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Lammekoteletter med grønne linser

Fedtfattig mad
Kødretter

Gnid koteletterne med hakket hvidløg, timian, citronskal og olivenolie. Stil dem til side...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bistrosalat

Fedtfattig mad

Krydr kyllingekødet godt med salt og peber og steg det på en varm pande med lidt olie i ca...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag