Video: Petit fours
Petit foursKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Bagværk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
250 gram Mørk chokolade
-
200 gram Marcipan
-
100 gram Nougat
-
4 stk Frisk mynte
Smelt chokoladen i et vandbad. Rul marcipan til en pølseform. Skær marcipanpølsen halvvejs igennem på langs. Fyld med strimler af nougat. Luk marcipanpølsen og skær den i 1 cm tykke skiver. Dyp stykkerne i chokolade og læg dem på et stykke bagepapir. Sæt på køl i 2 timer. Pynt med Legro® mynte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladelagkage med mandler og jordbær
Forvarm ovnen til 180°C. Smør 2 springforme med smør og drys dem med mel. Bunde: Rør ca...
Kartoffel frikadeller
Kartoffel frikadellerFørst moser du kartoflerne, hvis ikke der bruges en rest af kartoffel...
Rob Roy
Rør ingredienserne med is. Si i et cocktail glas og servér.