om opskrifter.dk

Opskrifter.dk - meget mere end blot opskrifter

På opskrifter.dk har vi indtil videre samlet over 7000 forskellige opskrifter. Der er altså opskrifter til alt-æderen og feinschmeckeren, ung som gammel, den erfarne kok eller den nye i køkkenet.

Søg, og du vil finde

Opskrifter.dk har en fantastisk søgemaskine, så du kan finde præcis, hvad du har lyst til. Og vil du afprøve noget nyt, så søger du blot på en ingrediens, så vil søgemaskinen finde de opskrifter, der ligger på siden, med netop den ingrediens.

Vegetariske, veganske, fedtfattigt eller kødretter

Om du ønsker stærk, proteinholdig eller vegansk mad, kan du filtrere din søgning og på den måde finde præcis, hvad du har lyst til. Du kan også se andre brugeres bedømmelse af de forskellige retter og filtrere din søgning efter det. Du får på den måde opskrifter, som andre har afprøvet og godkendt.

Vær med i vores madklub - del dine egne opskrifter

Opret dig som bruger på vores side, og vær med i madklubben, hvor vi deler billeder, opskrifter og andre madglæder med hinanden. Det fungerer lidt som andre sociale medier, hvor man kan følge hinanden og kommentere på hinandens opslag. Du kan selvfølgelig også lægge dine egne opskrifter op på siden.

Lav din egen madplan - download din indkøbsliste

Du kan også sammensætte din egen madplan på opskrifter.dk, som nemt kan gemmes og deles med andre brugere. Men det smarteste ved madplanen er nok, at du kan downloade eller udskrive en liste med ingredienser til de retter, du har fundet. Så bliver det ikke meget lettere at sammensætte en madplan. Og du kan selvfølgelig gemme flere madplaner på din profil.

Vin og drinks til din fest

En lækker middag i godt selskab fuldendes kun med god vin. Her kan opskrifter.dk også hjælpe dig. Vi finder nemlig kvalitetsvine til vores medlemmer. Derudover finder vi arrangementer som fx vinsmagninger og vinrejser til dig. Selvfølgelig til fornuftige priser. Efter en god middag kan du gøre aftenen lidt festligere vha. vores udvalg af drinksopskrifter.

Gør din madlavning lidt lettere

Opskrifter.dk gør det kort sagt lettere at lave god mad i alle sammenhænge.

God fornøjelse og god appetit :)

Ansvarlig for opskrifter.dk:
Food Company ApS

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag