Video: Hvidløgsrejer
HvidløgsrejerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Store upillede rejer
-
2 stk Hvidløg
-
1 kvist Frisk persille
-
200 gram Cherrytomat
-
3 spsk Smør
-
1 spsk Frisk rosmarin
-
0 Peber
-
0 Bordsalt
Hvidløgsrejer
Rejerne pilles.
Husk at fjerne den mørke tarm.
Hvis rejerne er fra frost, så skal de tø op, inden de kan pilles.
Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft 180 grader).
Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele - om det skal være fint eller groft er op til dig.
Pil nålene af rosmarin og hak dem fint.
Skyl tomaterne under vand og halver dem efterfølgende.
Smelt smørret i en pande.
Steg rejerne på begge sider 1-2 minutter.
Læg dem efterfølgende i et ovnfast fad.
Bland hvidløg, tomater og krydderurter med rejerne - og sæt dem i ovnen.
Dryp med det varme smør og lad hvidløgsrejerne være i ovnen i 8 minutter mere.
Servér straks - velbekomme.
Tilbehør til hvidløgsrejerne
Forestil dig, at du sidder udenfor i sommervarmen med et glas kølig vin i hånden, og så bliver der serveret de lækreste og velsmagende rejer. Her kunne det være lækkert med et langtidshævet brød eller fx en nem tomatsalat som tilbehør, men mulighederne er mange.
Skal du lave flere forretter? Hvis du ikke har smagt kombinationen af melon og parmaskinke med basilikumolie, så venter der dig en fantastisk smagsoplevelse. Retten er ligeledes ofte et sikkert hit, når man skal have gæster på besøg.
Spørgsmål:
Jeg har købt en pose krebsehaler. Er det halen på en krabbe eller hvad? Har du en god opskrift, eller skal jeg bruge dem ligesom jeg bruger rejer?
Svar:
Hej , krebsehæler er halen på krebs, du kan bruge de samme opskrifter som til rejer, jeg synes især dild er rigtigt godt til krebs.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
01/03-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Minestrone
MinestroneVarm en stor gryde op og kom olivenolie i. Skinken skæres i små tern og lægges t...
Rødkålssalat
Befri rødkålen for stokken og snit den fint.Skær æblerne i tynde skiver. Skær abrikoserne...
Stuvning med kylling og majs
Skær kyllingekødet ud i mundrette bidder. Krydr dem med salt og peber.Opvarm olie samt smø...