Hvidløgsrejer

21/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Italiensk

Forret

30 minutter

30 minutter

8



Fremgangsmåde:

Hvidløgsrejer

Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm. Hvis rejerne er fra frost, så skal de tø op, inden de kan pilles.

Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft 180 grader). Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele - om det skal være fint eller groft er op til dig.


Pil nålene af rosmarin og hak dem fint. Skyl tomaterne under vand og halver dem efterfølgende.

Smelt smørret i en pande. Steg rejerne på begge sider 1-2 minutter. Læg dem efterfølgende i et ovnfast fad. Bland hvidløg, tomater og krydderurter med rejerne - og sæt dem i ovnen. Dryp med det varme smør og lad hvidløgsrejerne være i ovnen i 8 minutter mere.


Servér straks - velbekomme.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

600 gram Store upillede rejer

2 stk Hvidløg

1 kvist Frisk persille

200 gram Cherrytomat

3 spsk Smør

1 spsk Frisk rosmarin

0 Peber

0 Bordsalt

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g