Vegetarisk Bagværk Vegansk mad
Nutrition facts: 207 calories 13 carb 17.245166666667 fat 0.58333333333333 fiber 3.75 protein 2.2341833333333 fat 0.083333333333333 sugar

Video: Langtidshævet brød

Langtidshævet brød

Langtidshævet brød

Langtidshævet brød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tips og tricks...

Prøv også vores dejlig sprøde knækbrød. Du kan lave knækbrød med kerner eller knækbrød med nødder og frø.

Ellers kan du søge på vores hjemmeside efter knækbrød og se hvad der er af muligheder.


Kokkens svar
Langtidshævet brød

Spørgsmål:

Hvor lang tid skal det æltes? Skal det hæve på pladen eller former man det inden det skal bages? Skal det så efterhæve?



Svar:
Hej Kirsten :) Dejen skal æltes sammen i nogle minutter, når alle ingredienserne er tilsat. Dejen skal blot hæves i røreskålen i ca. 20 timer, dækket til med lidt film, i køleskabet. Om dejen skal efterhæves i nogle minutter/timer, efter du har placeret bollerne på noget bagepapir, er helt op til dig.

07/09-2022 af William Reippuert

fyld

Spørgsmål:

kan man godt komme tørredetomater i langtidshævet brød



Svar:
Det kan man sagtens, ligesom kerner, gulerødder eller lign.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

01/07-2008 af Opskrifter.dk

italiensk brød

Spørgsmål:

jeg skal bage brød til konfirmation. til ca 40 personer. det skal både bruges til forretten og til hovedretten. jeg har købt 6 kg italiensk hvedemel type 00 og 3 kg durumhvede. Jeg har ikke meget tid på selve dagen. kan de bages dagen før og stadig være perfekte eller kan dejen laves dagen før så de bare skal bages? og har du en nem opskrift..der også er god ;o)



Svar:
Du kan sagtens følge denne opskrift, og i stedet bruge dine italienske meltyper.

Det vil også sige, at du kan lave dejen inden, og kun bage på selve dagen.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

11/04-2008 af Opskrifter.dk

Gøre brødet mere groft

Spørgsmål:

Hvordan gøres disse lækre boller lidt sundere? Kan man erstatte omtrent en tredjedel af hvedemel med fx grahamsmel eller anden fuldkornsmel?



Svar:
Ja - du kan godt erstatte noget af melet med fuldkornsmel - men så kan det godt være at der skal bruges mindre mel - hold lidt tilbage, og sørg for at dejen ikke bliver for tør, så får du det bedste resultat.

Et godt tip: Sæt en kageform eller lign.ovnfast i bunden af ovnen med kogende vand, når brødet skal bages - det giver et lækkert brød !

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

11/09-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bøf Bourgogne 2

Kødretter

Brun kød og skinke i olie i et par omgange. Brun løg og champignoner i lidt olie. Læg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1339
Opskrift

Flamberet limekylling

Stærk mad
Fjerkræ

Vend kyllingefileterne i noget mel og brun dem hurtigt i halvdelen af smørret. Hæld halvde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1987
Opskrift

Tournedos med gorgonzolasauce

Proteinrig mad
Kødretter

Skær mørbraden ud i tournedos på ca. 3 cm tykkelse. Lav en lomme i hver tournedos og kom...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1780

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag