Video: Melon og parmaskinke med basilikumolie
Melon og parmaskinke med basilikumolieKøkken:
Ingredienser:
Spansk
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Pinjekerner
-
1 bdt Frisk basilikum
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
1 stk Cantaloupemelon
-
250 gram Parmaskinke
-
75 gram Feta 40+
Forvarm ovnen til 190°C. Rist pinjekernerne på en bageplade i ovnen i ca. 5 min.
Purér basilikum og olivenolie i en blender indtil basilikum er finthakket.
Hæld puréen gennem en meget fin si ned i en skål.
Pres hårdt på basilikummen for at få al olien ned i skålen.
Gem olien og smid basilikum ud.
Halvér melonen og fjern kernerne.
Skær den i både på 1 cm tykkelse.
Skær skrællen af.
Fordel basilkum-olien på tallerkner.
Læg melonstykkerne oven på olien.
Fordel parmaskinke i tynde skiver oven på melonen.
Strø til sidst pinjekerner og smuldret feta oven på anretningen.
Spørgsmål:
Vilket vin passar till Melon och parmaskinka?
Svar:
Hej, jag hade nog valt en Chardonnay till detta
Mvh Tomas
recept.se
04/08-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges i wok
Rens de grønne asparges og skær eller knæk den nederste tredjedel af stænglen. Skyl asparg...
Blinis pandekager med rogn
Gæren udrøres med lunkent vand. Boghvedemel og mælk tilsættes og dejen piskes sammen til e...
A-Bomb
A-Bomb cocktailByg drinken langsomt op i et cocktailglas over is. Start med Bailey's, dere...