Video: Melon og parmaskinke med basilikumolie
Melon og parmaskinke med basilikumolieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Forret
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Pinjekerner
-
1 bdt Frisk basilikum
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
1 stk Cantaloupemelon
-
250 gram Parmaskinke
-
75 gram Feta 40+
Forvarm ovnen til 190°C. Rist pinjekernerne på en bageplade i ovnen i ca. 5 min. Purér basilikum og olivenolie i en blender indtil basilikum er finthakket. Hæld puréen gennem en meget fin si ned i en skål. Pres hårdt på basilikummen for at få al olien ned i skålen. Gem olien og smid basilikum ud. Halvér melonen og fjern kernerne. Skær den i både på 1 cm tykkelse. Skær skrællen af. Fordel basilkum-olien på tallerkner. Læg melonstykkerne oven på olien. Fordel parmaskinke i tynde skiver oven på melonen. Strø til sidst pinjekerner og smuldret feta oven på anretningen.
Spørgsmål:
Vilket vin passar till Melon och parmaskinka?
Svar:
Hej, jag hade nog valt en Chardonnay till detta
Mvh Tomas
recept.se
04/08-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocadosalsa
Halvér avocadoen og fjern stenen. Tag kødet ud med en ske, mos det med en gaffel og bland...
Aubergine med feta
Skær aubergine i tern. Bland ternene med olie, salt og peber. Steg dem i 20-30 minutte...
Spaghetti med grøntsags- og kødsauce
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Imens: Svits finthakket løg i en smule o...