Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Smager godt sammen med hvedebrød og med en god hvidvin til.


Bestikket har man, når man har spist den første musling. Fisk muslingekødet ud af skallen, pil så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ud af deres hus. Suppen suges op med brødet.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ost- og tomattoast

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Læg brødskiverne ved siden af hinanden på en bageplade med bagepapir. Læg en skive skinke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Svampegryde

Vegetar

Pil løget og skær det i tynde skiver. Svits det et par minutter i lidt fedtstof, til det e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagt kylling med hvide bønner og tomater

Proteinrig mad
Fjerkræ

Sæt en ovnrist i midten af ovnen og forvarm den til 175°C. Steg bacon i en stor stegegr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag