Forretter
Nutrition facts: 123 calories 17.98125 carb 1.9375 fat 7.4875 fiber 13.05875 protein 0.528125 fat 1.08125 sugar

Video: Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Sådan spiser man muslinger

Muslinger smager godt sammen med en god hvidvin og hvedebrød til, og her kan vores lækre franskbrød eller langtidshævede brød anbefales. Bestikket har man, når man har spist den første musling. Fisk muslingekødet ud af skallen og pil så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ud af deres hus.


Suppen suges op med brødet.


Det er en forret, der kræver lidt mere tid og kærlighed, men det er virkelig det værd.


God appetit!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lækker æblekage

Kernehus og skræl fjernes, og æblerne skæres i mindre stykker. Vend æblestykkerne med most...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1693
Opskrift

Ægte croissanter

Vegetar

Ægte croissanterStart med at lune 1.5 deciliter sødmælk, så det er fingervarmt. Gøren skal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3368
Opskrift

Rabarberkompot med fennikelfrø

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skyl rabarberne og skær dem i grove stykker. Kom dem i en gryde med sukker og fennikelf...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1968

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag