Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Smager godt sammen med hvedebrød og med en god hvidvin til.


Bestikket har man, når man har spist den første musling. Fisk muslingekødet ud af skallen, pil så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ud af deres hus. Suppen suges op med brødet.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Æble delikatesse

Fedtfattig mad

Tag en pande og kom sukkeret i, smelt sukkert til det bliver gyldent. Drys så kanelen ned...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Nakkekamkoteletter i folie

Kødretter

Nakkekamkoteletten brunes på panden, drysses med salt og peber, lægges på et stort stk....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarin

Fiskeretter

OBS: Til denne opskrift skal bruges bambuspinde tiil at spidde rejerne. Pindene kan købes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag