Forretter
Nutrition facts: 376 calories 17.98125 carb 1.9375 fat 7.4875 fiber 13.05875 protein 0.528125 fat 1.08125 sugar

Video: Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Sådan spiser man muslinger

Muslinger smager godt sammen med en god hvidvin og hvedebrød til, og her kan vores lækre franskbrød eller langtidshævede brød anbefales. Bestikket har man, når man har spist den første musling. Fisk muslingekødet ud af skallen og pil så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ud af deres hus.


Suppen suges op med brødet.


Det er en forret, der kræver lidt mere tid og kærlighed, men det er virkelig det værd.


God appetit!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kylling med paprika

Fjerkræ

Del hver kylling i 4 dele. Gnid kyllingestykkerne med salt og paprika. Svits dem i smø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 823
Opskrift

Svampesuppe med basilikum

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Hak løg, champignon og hvidløg. Svits løg og hvidløg i en gryde og tilsæt derefter champig...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 776
Opskrift

Biksemad med spejlæg

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Løgene hakkes, pilles og svitses i olie på en pande. De tages af panden og kommes i et fad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1085

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag