Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Smager godt sammen med hvedebrød og med en god hvidvin til.


Bestikket har man, når man har spist den første musling. Fisk muslingekødet ud af skallen, pil så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ud af deres hus. Suppen suges op med brødet.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rucolasalat med pære og grana

Vegetar

Halvér pærerne og skær dem i tynde skiver. Skær osten i tynde flager. Skær toastbrød i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rabarbergrød med vanilje

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Rens og skyl rabarberne. Skær dem i 2 cm lange stykker. Kog rabarberne sammen med vanilje...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mørbradgryde a la Bretagne

Kødretter

Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag