Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Smager godt sammen med hvedebrød og med en god hvidvin til.


Bestikket har man, når man har spist den første musling. Fisk muslingekødet ud af skallen, pil så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ud af deres hus. Suppen suges op med brødet.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Spansk risret

Vegetar
Vegansk Mad

Opvarm olien i en stor stegepande over moderat varme. Tilsæt hakkede løg, peberfrugt i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tomatchutney

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Prik tomaterne, skold dem og flå dem, og skær dem i skiver. Skær løg og chili i fine styk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Hokkaidosuppe

Vegetar

HokkaidosuppeHokkaidosuppe passer rigtig godt til en kølig efterårs- eller vinteraften. De...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag