Forretter
Nutrition facts: 376 calories 17.98125 carb 1.9375 fat 7.4875 fiber 13.05875 protein 0.528125 fat 1.08125 sugar

Video: Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Sådan spiser man muslinger

Muslinger smager godt sammen med en god hvidvin og hvedebrød til, og her kan vores lækre franskbrød eller langtidshævede brød anbefales. Bestikket har man, når man har spist den første musling. Fisk muslingekødet ud af skallen og pil så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ud af deres hus.


Suppen suges op med brødet.


Det er en forret, der kræver lidt mere tid og kærlighed, men det er virkelig det værd.


God appetit!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gateau Marcel

Vegetar

Gateau Marcel - chokoladekagen over dem alleDen franske chokoladekage Gateau Marcel er en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1073
Opskrift

Jamie Burger

Proteinrig mad
Kødretter

Rør kød, rødløg, æg, brødkrummer(fra to skiver brød), sennep, koriander og spidskommen sam...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 497
Opskrift

Bagt æble med marcipan

Vegetar

Alt æltes godt sammen. Tag kærnehuset ud af æblet, sørg for at der ikke er hul i bunden(...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 866

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag