Forretter
Nutrition facts: 457.25 calories 17.98125 carb 1.9375 fat 7.4875 fiber 13.05875 protein 0.528125 fat 1.08125 sugar

Video: Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin

Muslinger i hvidvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Sådan spiser man muslinger

Muslinger smager godt sammen med en god hvidvin og hvedebrød til, og her kan vores lækre franskbrød eller langtidshævede brød anbefales. Bestikket har man, når man har spist den første musling. Fisk muslingekødet ud af skallen og pil så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ud af deres hus.


Suppen suges op med brødet.


Det er en forret, der kræver lidt mere tid og kærlighed, men det er virkelig det værd.


God appetit!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Broccolisoufflé

Vegetar
Proteinrig mad

Del broccolien i stilke og buketter. Snit stilkene fint og kog dem i vand uden salt i 5 mi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 537
Opskrift

Sveske trifli

Vegetar
Fedtfattig mad

Kagecreme: Æggeblommer, sukker, mel og vanille røres godt sammen og hældes i den kogende m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 589
Opskrift

Rugbrød

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Sådan laver du rugbrød 1. dag. Æltes sammen. Hæver i fadet i 24 timer. Dækkes med et våd...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 878

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag