Video: Kyllingepita med chilisauce
Kyllingepita med chilisauceKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Yoghurt naturel
-
4 spsk Forårsløg
-
2 stk Frisk grøn chili
-
4 spsk Jordnøddesmør
-
1 knsp Køkkensalt
-
500 gram Kyllingebryst
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Chili
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
-
0.5 tsk Oregano
-
0.5 tsk Spidskommen
-
3 spsk Olie
-
1 stk Løg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
4 stk Pitabrød
-
2.5 deciliter Iceberg salat
-
100 gram Cheddar
Bland yoghurt, hakkede forårsløg, chilier, jordnøddesmør og salt i en blender.
Blend det til en glat masse.
Put saucen i en lukket beholder og stil den på køl.
Forvarm ovnen til 175°C.
Placér kyllingekødet i en stor skål.
Bland salt, peber, chili, hvidløgspulver, oregano og kommen og strø det over kyllingekødet.
Varm halvdelen af olien på en pande.
Skær løget i skiver og peberfrugten i lange strimler.
Svits løg og peberfrugt i olien til de er møre.
Læg de svitsede grøntsager på en tallerken og stil den til side.
Pak pitabrødene ind i folie og stil dem i ovnen i ca. 10 min.
Varm resten af olien i panden og svits kyllingebrysterne.
Tilsæt løg og peberfrugt og steg videre i ca. to minutter.
Skær pitabrødene midt over og fyld dem med kyllingeblandingen.
Servér med salat, reven ost og chilisauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærmousse
Sådan kommer du i gang med din hindbærmousse Læg husblasen i blød i koldt vand, og tag no...
Irish coffee
Irish coffeeLav en god kop varm kaffe.Hæld kaffe i et glas til irish coffee. Tilsæt nu bru...
Sirup
SirupTil en hjemmelavet sirup skal du først afveje 200 gram rørsukker og 2 deciliter vand...