Video: Gulerodssuppe med ingefær
Gulerodssuppe med ingefærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Gulerod
-
1 stk Løg
-
1.2 stk Gul peberfrugt
-
2 fed Hvidløg
-
20 gram Ingefær
-
2 spsk Olivenolie
-
1 tsk Stødt spidskommen
-
1 tsk Stødt koriander
-
1.1 liter Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Citronsaft
-
0 Salt
-
0 Peber
Pynt
-
1.2 bdt Frisk persille
Gulerodssuppe med ingefær
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Pil og hak både løg og hvidløg fint.
Fjern kernehuset fra peberfrugten og skær den ene halvdel af peberfrugten i små tern.
Skær ingefæren ud i mindre tern.
Varm olivenolie op i en gryde og svits ovenstående ingredienser sammen med krydderier, salt og peber.
Hæld derefter bouillonvand ved og lad retten simre, indtil gulerødderne er blevet møre (dette tager ca. 20 minutter).
Blend suppen med en stavblender og smag til med citronsaft.
Krydr evt. med mere salt og peber, hvis dette ønskes.
Så er din gulerodssuppe med ingefær klar til servering - top gerne med hakket persille. Velbekomme!
Serveringsforslag
Du kan evt. toppe din suppe med en skefuld creme fraiche under serveringen eller spise et lækkert madbrød.
Andre suppeklassikere
Hvis du er vild med nemme supper, så skal du helt sikkert prøve denne skønne kartoffel-porresuppe med bacon, som vil hitte hos de fleste. Derudover anbefaler vi også, at du prøver at lave denne tomatsuppe, som passer perfekt til det kolde og mørke vinterhalvår.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sigtebrød
Gæres smuldres i dejfadet. Hæld 1 dl vand over og rør gæren glat.Smelt smørret, tilsæt res...
Bagt skinke med senneps- og ribsglasur
Placér en bradepande i nederste trediedel af ovnen, som forvarmes til 170°C.Pisk ribsgele,...
Lakseparceller fyldt med rejer, æbler og valnødder
Fyld: Alle ingredienserne til fyldet rengøres, hakkes fint (gem lidt kørvel og valnød til...