Forretter Vegetarisk Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 587 calories 23.575 carb 41.075 fat 17.875 fiber 30.82425 protein 10.387425 fat 1.805 sugar

Video: Tomatsuppe

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Tomatsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin- Muga Blanco - Stk. pris v/12 flasker


Vinhus: Bodegas Muga S.A., Rioja, Spanien, Type: Hvidvin - 92 POINT JAMES SUCKLING Normal stk. pris v/køb af 12 flasker 99,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin- Muga BlancoMugas populære hvidvin er lavet på 90% Viura og 10% Malvasía. Langsom gæring på nyt fransk egetræ ned efterfølgende lagring i 3 måneder med de fine gærrest... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Perfekt både som forret og hovedret

Tomatsuppe er på mange måder en universel ret, da den er god både som forret eller som hovedret. Får du gæster, kan suppen laves dagen inden, og den kan på 10 minutter være klar til at blive serveret. Tomatsuppen kan anrettes både med friskt hjemmelavet brød og creme fraiche til. Suppen kan blendes, så den er jævn og luftig, eller serveres som den er, så den har lidt bid i sig.


Elsker du efterårssupper?

Se også vores populære og velsmagende kartoffelsuppe, græskarsuppe med chili eller jordskokkesuppe. En suppeopskrift er både nem at lave, og ingredienserne kan købes på et lille budget. Supperne kan glimrende laves i store portioner og fryses ned. På en travl hverdag kan en frossen suppe hurtigt varmes op i en gryde. Perfekt til en kold og våd efterårsaften, når der skal hygges!

Kokkens svar
Tomatsuppe

Spørgsmål:

Jeg synes, at tomatsuppen smager godt, men den er meget syrlig - og kan give sure opstød. Sukker er ikke løsningen, da den så kommer til at smage sødt, men stadig har sur pH-værdi. Det hjælper lidt at komme fløde i, men er der andre måder at gøre tomatsuppe mere pH-neutral på (altså mindske surhedsgraden)? Venlig hilsen Mette S. Nielsen



Svar:
Hej Mette, mogle tomater som revner lidt er også godt, du kan også komme rodfrugter i suppen (f.eks.persillerod eller pastinakker)

Mvh Tomas
opskrifter.dk

14/02-2010 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sqaush med tomat og basilikum

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Varm olien, hak løgene og steg dem blanke. Tilsæt hakket squash og tomater skåret i skiv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 439
Opskrift

Fransk lys jule-bûche

Vegetar

Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad. Genoise (dej): Smelt smørret...

  5
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
views : 470
Opskrift

Stegt kalkun

Fjerkræ

Hals og vingespidser hugges eller skæres af. Koges evt. af til sauce. Æblerne skæres i båd...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 925

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag