Video: Madbrød
MadbrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
5 deciliter Lunkent vand
-
0,5 spsk Køkkensalt
-
0,5 tsk Rørsukker
-
1 spsk Olivenolie
-
400 gram Hvedemel
-
100 gram Durummel
-
2 spsk Olivenolie
-
1 spsk Groft salt
-
2-3 spsk Frisk rosmarin
Sådan laver du et lækkert stykke madbrød
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og olie og de 2 slags mel Rør det hele godt sammen, og dæk skålen med et stykke plastfolie og lad den hæve i 1 time et lunt sted. Smør en lille bradepande med olie, drys lidt durum mel over og hæld dejen i. Spray med olie, (lettest da dejen er meget flydende ) og drys med salt og rosmarin. Indsættes i en 200 gr. forvarmet ovn og bages i 45 min. Når brødet er færdigt tages dette ud og vendes med bunden opad under afkøling. Det brød der ikke spises fryses ned, og efter 1 min i en mikroovn og 10 min i en 175 gr. varm ovn er det igen som helt friskbagt.
Serveringstip
Madbrøddet kan spises som det er med lidt smør og pålæg eller en lækker suppe, som f.eks. Butternut squash suppe eller Kartoffel-porre-selleri suppe.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mørbrad med parmaskinke - urter - figenmarmelade
Tilbehør (figenmarmelade): Skær fignerne i tern. Hæld alle ingredienserne i en stor gryd...
Den bedste banankage
Sådan laver du den bedste banankage Tænd ovnen på 175°. Først pisker du sukker, vanilje...
Grillstegt salviefyldt entrecôte med pak choy
Skær entrecoten i skiver på hver ca. 200 gr. Skær et lille snit i hver entrecôte og læg sa...