Video: Fiskedeller
FiskedellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Torskefilet
-
2 stk Æg
-
1 spsk Kartoffelmel
-
1 spsk Hvedemel
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Hvid peber
-
1.2 tsk Revet muskatnød
-
1 deciliter Mælk
-
1 stk Fintrevet løg
Fiskedeller
Først skal du være sikker på, at din fisk er uden ben.
Derefter hakkes den og kommes i en skål.
Tilføj æg, kartoffelmel, mel, muskatnød, mælk, finthakket løg.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Varm en pande op og kom margarine eller olie på.
Rør fiskefarsen sammen og form dellerne med en spiseske i håndfladen eller i skålen.
Steg dellerne 5 minutter på hver side.
Dine fiskedeller er nu klar til servering - velbekomme!
Let og nem tilbehør
Fiskedeller er en super dejlig ret, fordi den er nem at lave mange af, og så der er til aftensmaden og madpakker eller rester i dagene efter. De er børnevenlige og kan være et friskt pust til de normale frikadeller. Til vores fiskedeller anbefaler vi vores populære kartoffelsalat, stuvet hvidkål eller rødkålssalat - der er noget for alle.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Broccolisuppe
BroccolisuppeVask broccolien grundigt og skær den efterfølgende i grove stykker. Du kan de...
Kyllingeleverterrin
Lad kyllingeleveren trække i mælk natten over i køleskab.Næste dag startes med at forvarme...
Små tærter med kyllingelever
Tærtedej: Bland de to slags mel med salt, smør og ost. Hak i melblandingen og smuldr det h...