Video: Rejesuppe med fersken
Rejesuppe med ferskenKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
1 spsk Karry
-
2 stk Løg
-
2 dåse Hakkede tomater i dåse
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 dåse Ferskner på dåse
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
200 gram Kogte rejer
Svits karryen i olie.
Tilsæt hakket løg, som også svitses.
Tilsæt tomat, og lad det koge i 20 min. Skær fersknerne i tern (gem saften fra dåsen).
Kog hvidløgsfeddene sammen med 2/3 af fersken ternene i saften fra ferskendåsen i ca. 5-10 min. Hæld løgblandingen og ferskenblandingen i en blender og purér det.
Tilsæt piskefløde og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber. Tilsæt rejerne lige inden servering. Man kan tilsætte lidt vand, hvis man ønsker en tyndere suppe.
Flûtes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat
Fiskebøf Fisken hakkes fint med en stor kniv - foodprocessoren går også an, men pas på fi...
Kirsebærsovs
Kirsebærsovs Sørg for at dine friske eller frosne kirsebær er uden sten, inden du begynder...
Salsa verde
Salsa verdeTomatillos skylles og hakkes groft, fjern kernerne. Derefter hakkes chilien fin...