Video: Rejesuppe med fersken
Rejesuppe med ferskenKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
1 spsk Karry
-
2 stk Løg
-
2 dåse Hakkede tomater i dåse
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 dåse Ferskner på dåse
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
200 gram Kogte rejer
Svits karryen i olie.
Tilsæt hakket løg, som også svitses.
Tilsæt tomat, og lad det koge i 20 min.
Skær fersknerne i tern (gem saften fra dåsen).
Kog hvidløgsfeddene sammen med 2/3 af fersken ternene i saften fra ferskendåsen i ca. 5-10 min.
Hæld løgblandingen og ferskenblandingen i en blender og purér det.
Tilsæt piskefløde og varm suppen igennem.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt rejerne lige inden servering.
Man kan tilsætte lidt vand, hvis man ønsker en tyndere suppe.
Flûtes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marcipankugler
Sådan laver du marcipankuglerChokoladen smeltes over vandbad tilsættes mælk, smør og æggeb...
Salat med grillet asparges og parmesan
Begynd med at knække bunden af aspargesene. Skyld dem godt. Hvis de er bløde og slatne i...
Chilipasta med mango
Chilipasta med mangoHak chili, rødløg og peber i grove tern, og snit hvidløget fint. Dybs...