Video: Aubergine med mozzarella og tomatrelish
Aubergine med mozzarella og tomatrelishKøkken:
Ingredienser:
Vietnamesisk
13
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
100 gram Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 stk Æg
-
150 gram Parmesan ost
-
3 deciliter Olie
-
100 gram Frisk Mozzarella
-
2 stk Bøftomat
-
2 stk Hvidløg
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
2 spsk Brun farin
-
0.5 bdt Frisk basilikum
Aubergine med mozzarella og tomatrelish
Relish
Skær tomaterne i små både og hvidløget i meget små stykker.
Kog det i en gryde sammen med eddike og farin, indtil det har en tyk konsistens.
Grofthakket basilikum tilføjes.
Afkøles i køleskabet.
Skær auberginen i 1 cm tykke skiver.
Tag tre skåle. Kom mel, salt og peber i den ene,
kom piskede æg i en anden,
og fintrevet parmesan i den tredje.
Auberginerne dyppes først i melblandingen, så i æg og til sidst i parmesan.
De panerede auberginer dybsteges i rygende varm olie.
De placeres på en tallerken og mozzarella i skiver lægges ovenpå.
Der pyntes med relish.
Aubergine og mozzarella! Hvilken fantastisk sammensætning. Vi har flere varianter med disse dejlige ingredienser. Fx aubergine- og mozzarellasandwiches på grill eller hvad med aubergineruller med mozzarella?
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Børnevenlige kyllingespyd
Skær filetterne ud i tern, kom dem på træspydene, olie, toatketchup og salt blandes sammen...
Savoykål med æbler
Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte. Skær så bunden af ogvflæk de...
Eclipse
Put et kirsebær i et whiskeyglas og dæk det med grenadine. Ryst gin og sloe gin med is og...