Video: Aubergine med mozzarella og tomatrelish
Aubergine med mozzarella og tomatrelishKøkken:
Ingredienser:
Vietnamesisk
13
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
100 gram Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 stk Æg
-
150 gram Parmesan ost
-
3 deciliter Olie
-
100 gram Frisk Mozzarella
-
2 stk Bøftomat
-
2 stk Hvidløg
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
2 spsk Brun farin
-
0.5 bdt Frisk basilikum
Aubergine med mozzarella og tomatrelish
Relish
Skær tomaterne i små både og hvidløget i meget små stykker.
Kog det i en gryde sammen med eddike og farin, indtil det har en tyk konsistens.
Grofthakket basilikum tilføjes.
Afkøles i køleskabet.
Skær auberginen i 1 cm tykke skiver.
Tag tre skåle. Kom mel, salt og peber i den ene,
kom piskede æg i en anden,
og fintrevet parmesan i den tredje.
Auberginerne dyppes først i melblandingen, så i æg og til sidst i parmesan.
De panerede auberginer dybsteges i rygende varm olie.
De placeres på en tallerken og mozzarella i skiver lægges ovenpå.
Der pyntes med relish.
Aubergine og mozzarella! Hvilken fantastisk sammensætning. Vi har flere varianter med disse dejlige ingredienser. Fx aubergine- og mozzarellasandwiches på grill eller hvad med aubergineruller med mozzarella?
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Juleboller
Sådan laver du julebollerLun mælken en anelse, og opløs gæren heri. Mælk og gær røres samm...
Majskolber med koriandersmør
Majskolber med koriandersmørKoriandersmør: Rør smør, hakket koriander, chili, salt og pebe...
Eksotisk rejeceviche
Skyl rejerne og pil skallerne af dem. Lad dem marinere i to timer i limesaften. Hak frugte...