Video: Asiatisk fiskeret
Asiatisk fiskeretKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1.2 deciliter Fiskesauce
-
1.2 deciliter Limesaft
-
1 spsk Ingefær i strimler
-
1.1 spsk Citrongræs
-
700 gram Torskefilet
Sådan laver du asiatisk fiskeret
Først tænder du op i din grill.
Derefter tager du en skål og rører fiskesauce, limesaft, ingefær og citrongræs sammen.
Læg torsken i et fad, hæld halvdelen af marinaden over fisken.
Resten gemmer du til grøntsagerne.
Fisken lægges til side, mens du tilbereder nudler og grønsager.
Du koger nudlerne som anvist på pakken.
Skyld, skræl, halvér og skrab kernerne ud af agurken med en ske.
Skær agurken i skiver og de skyllede tomater i grove tern.
Snit chilierne og forårsløgene fint.
Vend grøntsagerne i resten af marinaden tilsat olie.
Nu er du nået til at tilberede fisken.
Fisken grilles på skindsiden, til den er fast og hvid.
Servér torsken med nudler, grøntsager og lime.
Din asiatiske fiskeret er nu færdig - velbekomme!
Asiatisk fiskeret - perfekt til aftensmad
Denne fiske ret er perfekt at servere til aftensmaden for din familie, kæreste eller venner. Du kan servere lækkert bagværk til retten, fx disse lækre franske flutes. Du skal gerne spise fisk flere gange om ugen. Hvis du gerne vil have inspiration til endnu flere retter med fisk, kan vi varmt anbefale vores opskrift på broccolitærte med laks og fiskefrikadeller.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indonesisk kyllingesuppe
Partér kyllingen, læg den i en gryde med nok vand til at dække den og tilsæt salt, peberko...
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og grønne bønner
Stegt flæsk er Danmarks nationalret. Et robust måltid, der er ekstra godt, når det er kold...
Brioche brød
Sådan laver du det skønneste brioche brød. Rør alle ingredienser sammen i en røremaskine i...