Video: Franske flûtes
Franske flûtesKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
10 deciliter Vand
-
4 spsk Olie
-
7 spsk Salt
-
1.6 kg Hvedemel
Sådan laver du lækre franske flûtes.
Opskriften giver 1 flûte pr. person opskriften er sat til.
Så hvis du ikke har ændret på antal personer giver denne opskrift 10 flûtes.
Gær og vand blandes, hvorefter olie og salt tilsættes.
Mel tilsættes efterhånden og under omrøring.
Når dejen er jævn, skal den hvile på et lunt sted i 20 minutter.
Herefter slås det ned og får lov at stå i yderligere 5 minutter.
Herefter rulles det til det ønskede antal flûtes.
Efterhæver i 1½-2 timer, hvorefter de bages ved 225C i 15-20 minutter.
Franske flûtes er lækkert tilbehør og kan bruges til mange retter. Du kan blandt andet spise dem med noget lækkert Feta- og tomatsmørepålæg, eller spise som tilbehør til hovedretter såsom cremet græskarsuppe.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gedde med salsa verde
Rengør fisken for indvolde og skæl. Kog fisken i vand sammen med hvidvin, gulerod, selleri...
Krabbemousse med asparges
Kom krabbekød i en blender med saft fra citron, halvdelen af creme fraichen (resten er til...
Kold brøndkarsesuppe
Skær porrerne i ringe og klar dem i fedtstoffet. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kom...