Video: Braiserede champignoner
Braiserede champignonerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
125 gram Champignon
-
2 deciliter Vand
-
2 spsk Sojasauce
-
2 spsk Sukker
-
1 spsk Sesamolie
-
3 spsk Jordnøddeolie
Rens svampene godt.
Varm vandet op og hæld det over svampene.
Lad det stå i 20 min.
Skær stilkene fra.
Pres så meget vand som muligt fra svampene.
Gem denne væske og spæd den op med lidt mere svampevand (der skal være ca. 4 dl væske ved en portion til 6 personer).
Tilsæt soja, sukker og sesamolie og rør rundt, til sukkeret er opløst.
Varm jordnøddeolie i en wok og steg champignonerne over høj varme indtil undersiderne er brunede.
Tilsæt sojablandingen, skru ned for varmen, læg låg på og lad retten simre i ca. ½ time eller indtil væden er absorberet.
Rør af og til undervejs.
Svampene kan serveres varme eller kolde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bacon- og kartoffelquiche
Dej: Bland hvedemel med salt. Fordel smør i små stykker og ælt det godt sammen med melblan...
Matjestatar
Skær matjesfileterne i små terninger med en stor skarp kniv. Halvér peberfrugterne, skær f...
Avocadomousse
Blend alle ingredienserne sammen til cremet konsistens. Smag til med salt, peber og evt. c...