Video: Salat - Marokkansk gulerodssalat
Salat - Marokkansk gulerodssalatKøkken:
Ingredienser:
Andet
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
450 gram Gulerod
-
1 stk Rødløg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Olie
-
0.75 tsk Gurkemeje
-
0.75 tsk Spidskommen
-
0 Frisk persille
-
1 stk Citron
-
1 spsk Olie
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
1. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
2. Kog dem i letsaltet vand 10-15 min. til de er møre.
3. Afkøl dem i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
4. Hak rødløg og hvidløg.
5. Steg rødløg og hvidløg i olie ved jævn varme ca. 10 min til de er møre uden at blive brune.
6. Rør gurkemeje og spidskommen i og tag af varmen.
7. Hak persillen og pres saften af citronen.
8. Bland gulerødder, løg, persille, citronsaft og olie sammen. Smag til med salt og peber.
9. Lad salaten trække 1 time inden den serveres.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Figen og vanille marmelade
Skæt stilken af hver figen og skær dem i halve, Kom i en gryde med calvados, saft fra lime...
Marengskys
Sådan laver du marengskys Kom de pasteuriserede æggehvider i en helt rent skål og brug et...
Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg
Forvarm ovnen til 175°C.Fjern den hvide, papiragtige skal fra hvidløget uden at dele feden...