Video: Rissalat
RissalatKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
125 gram Mayonnaise
-
1.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 tsk Karry
-
2 spsk Citronsaft
-
1 stk Æbler
-
1 stk Rød peberfrugt
-
3 stk Forårsløg
-
3 deciliter Kogte ris
-
200 gram Kogte rejer
-
6 kvist Dild
Rissalat
Denne opskrift på rissalat er nem at lave, hvis du har en rest ris fra dagen før, som du ikke ved hvad du skal bruge til.
Bland mayonnaise, creme fraiche, karry og citronsaft.
Skær æble, peberfrugt og forårsløg i små tern og bland sammen med de kolde ris.
Næste dag
Rejerne vendes i før serveringen.
Pynt med kviste af dild.
Din rissalat er nu færdig - velbekomme!
Tips til din rissalat
Laver du denne opskrift som del i et tøm-køleskabet-projekt, kan du snildt udskifte nogle af de andre ingredienser med det, du ellers har ved hånden. Har du eksempelvis ikke nogle rejer, så brug i stedet oksekød eller kylling som du måske har tilbage fra dagen før. Synes du retten mangler lidt ekstra, så server den med en grøn salat pyntet med cherrytomater.
På udkig efter mere inspiration til nemme hverdagsretter..?
Denne opskrift på spaghetti med kødsovs er lige til at gå til og kan stå klar på middagsbordet på ca. 30 minutter. Alternativt så kan du aldrig gå helt galt i byen med en hjemmelavet lasagne.
Er du på udkig efter en vegetarisk udgave, så prøv denne grønsagslasagne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ragout med kylling og grøntsager
Ragout med kylling og grøntsagerSkær roden af porrerne og fjern de yderste, grove blade.&n...
Hjemmelavet Ketchup
Sådan laver du hjemmelavet ketchupDel tomater, æble, løg, peberfrugt, bladselleri, hvidløg...
Hvide Asparges med trøffel crème
Skræl aspargesene og knæk bunden af. Kog dem møre i en gryde vand tilsæt salt, sukker og s...