Rissalat

Rissalat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tips til din rissalat


Laver du denne opskrift som del i et tøm-køleskabet-projekt, kan du snildt udskifte nogle af de andre ingredienser med hvad du ellers har ved hånden. Har du eksempelvis ikke nogle rejer, så brug istedet oksekød eller kylling du måske har tilbage fra dagen før. Synes du retten mangler lidt ekstra, så servér med grøn salat pyntet med cherrytomater og evt. halverede kogte æg.


På udkig efter mere inspiration til nemme hverdagsretter..?

Denne opskrift på spaghetti med kødsovs er lige til at gå til og kan stå klar på middagsbordet på ca. 30 minutter. Alternativt så kan du aldrig gå helt galt i byen med en hjemmelavet lasagne. Er du på udkig efter en vegetarisk udgave, så prøv denne grønsagslasagne. Søg selv videre og gå på opdagelse i Opskrifter.dk's mad-univers.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marineret laks vendt i peber

Fiskeretter

Pres hvidløget. Bland hvidløg, soja, citronsaft og sukker i en frysepose. Tilsæt laksefile...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tranebærbudding med vanillesauce

Vegetar

Smør en metalbeholder eller en kaffedåse. Skyl tranebærrene og dup dem tørre. Bland mel...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Lasagne med årstidens svampe

Vegetar

Bechamelsauce: Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt melet og brun det over lav varme und...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag