Video: Mexicansk gryderet med grønne chili og svinekød
Mexicansk gryderet med grønne chili og svinekødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
1 kg Svinemørbrad
-
1 deciliter Hvedemel
-
4 stk Kartofler
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
8 stk Frisk grøn chili
-
300 gram Sorte bønner
-
300 gram Røde kidneybønner
-
3 stk Hvidløgs fed
Bønner lægges i blød dagen før. Svits hakket løg i olie i en stor gryde over jævn varme til de er bløde. Skær mørbrad i tern, vend i mel og svits i gryden til det er brunet. Tilsæt bouillon, kartofler i tern og hakket chili. Simrer til kartoflerne er møre. Tilsæt bønner og hvidløg. Smag til. Retten simrer yderligere 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldaws varm kartoffelsalat
Gammeldaws varm kartoffelsalatMargarine kommes i tykbundet gryde/ stegegrydeLøg skrælles o...
Brombærtærte
BrombærtærteBland hvedemel, havregryn og sukker. Skær smørret i mindre stykker og smu...
Andebryst med pinjekerner og chili
Andebryst med pinjekerner og chiliAndebrysterne steges på skindsiden i 8 minutter - dereft...