Video: Mexicansk gryderet med grønne chili og svinekød
Mexicansk gryderet med grønne chili og svinekødKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
1 kg Svinemørbrad
-
1 deciliter Hvedemel
-
4 stk Kartofler
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
8 stk Frisk grøn chili
-
300 gram Sorte bønner
-
300 gram Røde kidneybønner
-
3 stk Hvidløgs fed
Bønner lægges i blød dagen før.
Svits hakket løg i olie i en stor gryde over jævn varme til de er bløde.
Skær mørbrad i tern, vend i mel og svits i gryden til det er brunet.
Tilsæt bouillon, kartofler i tern og hakket chili.
Simrer til kartoflerne er møre.
Tilsæt bønner og hvidløg. Smag til. Retten simrer yderligere 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bruschetta med feta og oregano
Bruschetta med feta og oreganoItalienske filone flûte skæres i 1 cm tynde skiver. De...
Kinesisk æggesuppe
Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde. Tilsæt champignoner i skiver. Tilsæt langso...
Marokkansk Lammegryde
Skær kød ud i store tern skræl løg, og halver. Brun dem i en gryde(uden fedtstof) så de næ...