Video: Grøntsagslasagne
GrøntsagslasagneKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
3 dåse Flåede tomater
-
1 spsk Rapsolie
-
250 gram Champignon
-
200 gram Hytteost
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Frisk basilikum
-
1 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
200 gram Grønne lasagneplader
-
100 gram Mozzarella 30+
Sådan laver du grøntsagslasagne
Fyld
Først hakkes løg og peberfrugt fint, og svitses i en gryde med olie.
Herefter tilsættes tomaterne sammen med champignonerne i gryden.
Fyldet koges i ca. 15 minutter til det opnår en tykkere konsistens.
Hytteost, hvidløg, basilikum, salt og peber tilsættes undervejs og fyldet smages til.
Fad Smør et ovnfast fad med olie så grøntsagslasangen ikke brænder sig fast
Lasagneplader og fyld ligges skiftevis i i lag. Start med lasagneplader og slut med fyld.
Bag lasagnen i midten af ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter. Drys osten over efter 15 minutter.
Prøv også vores lækre vegetar lasange med tofu
Flere vegetar retter
Mangler du inspiration til vegetar retter? Heldigvis har vi masser af gode vegetariske retter du kan tage fat i her hos opskrifter.dk. Tjek vores udvalg her!
Spørgsmål:
kan man lave lasagene uden tomat jeg søger generel hjælp da min nye svigerdatter er (besværlig) nej så uheldig at hun ikke kan tåle tomat , kartofler ,adovokado , nøder men sjovt nok ketjup er der ikke noget med så som den sviger far jeg er så laver vi da bare mad på en anden måde kartoflen er erstattet med jordskok som vi selv har i haven men løsningeforslag eller lings hvor jeg finder alterntive ting men den røde tomat er svær kan grønne syltede bruges med vinlig hilsen Jørgen i grethes fravær
Svar:
Hej Jørgen , du kan lave en pebersauce
( Frisk rød peber, jævnet hønsebouillion og så i blenderen)
Og bare brug den i stedet for tomat delen i din lasagne , det smager fint.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
12/09-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hellefisk med spinatcreme
Hellefisken gøres i stand, uden ben og skind.Deles i fire, drysses m. lidt salt, peber, ci...
Abrikos Chutney
Abrikos ChutneyLæg abrikoserne i blød i vand i minimum et par timer. Varm olien op i...
Gode grovboller
Opløs gæren i vandet. Tilføj salt, sukker og olie. Riv gulerødderne og bland i skålen. Rør...