Video: Jomfruhummer
JomfruhummerKøkken:
Ingredienser:
Spansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 20 minutter
Antal personer:
-
12 stk Jomfruhummer
-
1 dåse Flåede tomater
-
6 stk Tørret chili
-
2 tsk Revet citronskal
-
1 stk Laurbærblad
-
2 tsk Sukker
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Citron
-
0.5 bdt Frisk persille
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Jomfruhummer
I denne opskrift laver vi en gang tomatmarmelade til vores jomfruhummere.
Først følger en gennemgang af, hvordan du laver tomatmarmeladen, og derefter hvordan du laver jomfruhummerne.
Tomatmarmelade
Tomaterne koges ved svag varme sammen med citronskal og laurbærblad i ca. 2 timer.
Herefter tilsættes sukker.
Marmeladen skal være kogt ind, så det næsten hænger fast i gryden.
Jomfruhummer
Jomfruhummerne renses for evt. snavs, men tilbedes ellers hele.
Varm en stor dyb pande med olivenolie, og kom de hele chilier i.
Tilsæt herefter jomfruhummerne, og lad dem stege et par minutter på hver side.
Kom herefter tomatmarmeladen i, og steg i yderligere 5 min.
Retten smages til med salt, peber og citronsaft.
Pynt med friskhakket persille.
Velbekomme!
Fisk er jo bare så hammerlækkert altså.. Så hvis du ligesom os er helt tossede med alt det gode fra havet, vil du højst sandsynligt også være vild med Balinesisk fisk, stegt hornfisk med æbledressing eller en gang skaldyr med spinat og hvid fisk. Milde Moses, hvor løber ens mund hurtigt i vand, når man hører de retter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skinkeschnitzel
SkinkeschnitzlerPå et spækbræt bankes skinkeschnitzlerne enten flade med en kødhammer, kag...
Paprikagryde med pølser
Sådan laver du paprikagryde med pølserStart med at skære mørbraden i mindre stykker og sti...
Vanillekranse
Ovnen forvarmes til 175°C.Alle ingredienserne til dejen røres sammen i en skål. Dejen komm...