Video: Jomfruhummere med tomatmarmelade
Jomfruhummere med tomatmarmeladeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Forret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 20 minutter
Antal personer:
-
12 stk Jomfruhummer
-
1 dåse Flåede tomater
-
6 stk Tørret chili
-
2 tsk Revet citronskal
-
1 stk Laurbærblad
-
2 tsk Sukker
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Citron
-
0.5 bdt Frisk persille
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Først laves tomatmarmeladen. Tomaterne koges ved svag varme sammen med citronskal og laurbærblad i ca. to timer. Herefter tilsættes sukker. Marmeladen skal være kogt ind, så det næsten hænger fast i gryden. Jomfruhummerne renses for evt. snavs, men tilbedes ellers hele. Varm en stor dyb pande med olivenolie og kom de hele chilier i. Tilsæt herefter jomfruhummerne og lad dem stege et par minutter på hver side. Kom tomatmarmeladen i og steg i yderligere 5 min. Retten smages til med salt, peber og citronsaft. Pynt med friskhakket persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tigerrejer på spyd
Pesto: Blend salat, parmesan, pinjekerner, olivenolie, hvidløg og citron sammen med en hån...
Terrine med kyllingelever
Hak svinekæber og spæk fint i en maskine eller få slagteren til det. Puds leverne af og...
Asparges- og kartoffelsalat
Rengør kartofler og kog dem i 12-15 min i saltet vand, og afkøl dem. Skær den træede del...