Video: Hakkebøf i ovn
Hakkebøf i ovnKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
800 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2 tsk Sennep
-
0.5 tsk Peber
-
2 tsk Salt
Hakkebøf i ovn
Tilsæt oksekød, sennep, lidt peber og salt i en skål.
Farsen æltes grundigt, så alle ingredienserne er godt blandet sammen.
Kom farsen i køleskabet i 30 minutter.
Tag farsen ud af køleskabet og ovnen forvarmes ved 200 grader varmluft, mens farsen formes til 8 bøffer.
Tryk bøfferne let med hånden, så bøfferne får en flot rund form.
Inden bøfferne skal i ovnen, steges de kort på en pande.
Tilsæt lidt smør på en varm pande og når smørret får en let brun farve, kommer du bøfferne på panden.
Bøfferne skal have omkring 1 minut på hver side.
Når de er blevet stegt på panden skal bøfferne i et ildfast fad, som er smurt ind i lidt smør.
Bøfferne i fadet tilberedes i ovnen i omkring 15 minutter.
Efter tilberedningen i ovnen er dine hakkebøf i ovn klar til servering, velbekomme!
Serveringsforslag
Der er mange lækre opskrifter du kan servere med hakkebøf i ovn. Brun sovs og bløde løg er oftest ret lækkert med bøf, og det komplimenterer bøffen fantastisk. For at have en komplet ret kan du servere kartoffelmos ved siden af og evt. noget grønt eller rodfrugter. Så har du en komplet ret til aftensmad og ikke mindst en dansk klassiker, som ikke tager meget af din tid. Da disse opskrifter kan laves, mens bøfferne er i ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Beurre blanc - Smørsauce
Sådan laver du en Beurre blanc smørsauce Kom løg, vineddike og vin op i en gryde, lad det...
Appelsin- og tranebærsauce med cognac
Anbring appelsinskal og vand i en lille gryde og opvarm det over medium varme.Læg låg på o...
Smoothie med det hele
Blend det hele sammen og du får en lækker smoothie som kan spises til ethvert måltid.NB: h...