Video: Skaldyr med spinat og hvid fisk
Skaldyr med spinat og hvid fiskKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
30 stk Frisk musling
-
4 deciliter Tør hvidvin
-
1 spsk Olivenolie
-
2 stk Skalotteløg
-
1 bdt Frisk persille
-
2 stk Hvidløg
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
4 deciliter Letmælk
-
1 spsk Maizena
-
600 gram Kogt torskefilet
-
300 gram Frisk spinat
Muslingerne rengøres, det vil sige skrubbes godt. De muslinger der er åbne, og som ikke lukker sig ved et let slag mod kanten af køkkenbordet, kasseres. De muslinger som efterfølgende ikke åbner sig efter varmebehandlingen, kasseres også. Muslingerne dampes i hvidvin tilsat olie, skalotteløg, persille, hvidløg, salt og peber under låg i ca. 5 minutter til de åbner sig. Hæld væden over i en skål og jævn den med mælk, olie og maizena, der er pisket godt sammen. Torsken dampes i ovn ved ca. 190°C i ca. 10 minutter, overhældt med hvidvin så den dækkes og krydret med salt og peber. Spinaten krydres med salt og peber, varmes op og simrer et øjeblik. Spinaten er færdig efter et par minutter, når den er reduceret og blød. Afgiver under processen meget væske, som sies fra ved servering sammen med muslinger og den hvide fisk. Server citronskiver sammen med fisken, skaldyr og spinat.
Servér med et godt stykke hvidt brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farmors kokos-ananaskage med knas
Farmors kokos-ananaskage med knasPisk æg og sukker hvidt og skummende. Tilsæt margari...
Fedtfattig chokoladekage
Æg og sukker piskes sammen, til sukkeret ikke længere knaser. Mel og cacaopulver sigtes...
Fransk løgsuppe
Fransk løgsuppeForvarm ovnen til 175 grader. Læg brødskiverne på en rist i ovnen og lad de...