Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
0.8 tsk Korianderfrø
-
1 spsk Citronsaft
-
0.5 stk Skalotteløg
-
3 spsk Olivenolie
-
50 gram Bacon
-
1 stk Grøn lollosalat
-
1 stk Pære
-
0.5 deciliter Valnød
Dressing: Rist korianderfrøene på en lille pande over middel varme, ca. to min.
Overfør de ristede frø til en morter og knus dem.
Overfør det knuste koriander til en lille skål og tilsæt citronsaft og hakket skalotteløg.
Pisk gradvist olivenolien i.
Opvarm en pande over middelhøj varme.
Steg hakket bacon, til det er sprødt, ca. 4 min. Overfør til papir, så det kan dræne.
Læg salatblade i en stor skål. Vend det med dressingen.
Top af med pære i skiver, hakket valnød og bacon.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges med parmesansmør
Kog asparges i letsaltet vand til de er møre, men stadig sprøde (ca. 3 min.). Dræn dem og...
Hvidløgsflûte
Tomater, hakket oregano og basilikum, hvidløg og olie blandes godt med en gaffel og smage...
Indbagt mørbrad
Vinterhittet indbagt mørbradIndbagt mørbrad er en gammel klassiker fra det danske køkken....