Video: Pocherede æg med kaviar
Pocherede æg med kaviarKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
4 stk Franskbrød i skiver
-
100 gram Stenbiderrogn
-
2 stk Løg
Pocherede æg med kaviar
Brødet ristes og kaviaren fordeles på brødet.
Løget hakkes og lægges ovenpå.
Læg ægget på brødet, evt. pynt med salat.
Pochering af æg
Æg til pochering skal være helt friske, så hviden holder bedre om blommen og ikke fordeler sig i vandet.
Brug rigeligt af vand og tilsæt 1 spsk eddike og 1 tsk salt pr. liter vand.
Vandet bringes i kog.
Æggene klækkes ud i en kop, en ad gangen og lad dem glide forsigtigt ned i vandet.
Æggene koges i 3-4 min og tages op med f.eks. en hulske, hvor efter kanterne pudses af.
Nyd din pocherede æg med kaviar, velbekomme!
Godt til påsken
Søger du andre gode påskeretter, så kig ikke længere end her på siden. Vi har massere af gode opskrifter under vores påske kategori eller mere direkte kan du se vores opskrifter på stegte sild i eddike og Fiskefrikadeller!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gløgg
GløggFind en stor gryde frem og kom appelsinjuice (eller friskpresset appelsinsaft, hvis d...
Risengrød
RisengrødFørst skylles risene i en si og en mindre gryde sættes over med vand og en lille...
Citronlimonade
Kog sukker og vand til sukkeret er opløst.Lad derefter lagen køle af.Skær citronerne i ski...