Video: Stegte sild i eddike
Stegte sild i eddikeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
10 stk Sildefilet
-
100 gram Rugmel
-
0.5 bdt Frisk dild
-
100 gram Smør
-
1 spsk Dijonsennep
-
1 stk Rødløg
Dressing
-
2.5 deciliter Eddike
-
4 stk Laurbærblad
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 bdt Frisk timian
-
200 gram Sukker
Først laves en sildelage. Kog eddiken med sukkeret, tilsæt derefter finthakket timian, laurbær og grofthakket grøn peber og kog i yderligere 10 min.
Læg de dobbelte sildefileter med skindsiden nedad, smør med en skefuld dijon sennep og drys finthakket, frisk dild over. Krydr med salt og peber. Sildefileterne lægges sammen fra hoved mod hale, vendes i rugmel og steges gyldne i smør. Anrettes i ildfast fad og overhældes med kryddereddiken. Serveres lune med friske rødløgs skiver. Hertil et godt rugbrød med krydderfedt, eller med lune aspargeskartofler med friskhakket dild og koldt smør.
Spørgsmål:
hvordan laver jeg marinerede sil ud af raa sildefiletter kan jeg tage dem ud af saltbadet tage benene ud af sildene og laegge dem i marinaden
Svar:
Ja, det kan du sagtens gøre - men ellers er det bare at følge anvisningen i opskriften, hvor de steges hele, uden at have været i saltlage...
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
12/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine fyldt med ratatouille
Bag auberginer halvt færdige i ovnen i 25 min. ved 180 grader. Skær courgetter, peberf...
Stir-fry svinemørbrad med chili og koriander
Skær mørbraden i tern på ca. 2 cm. Hak løg og peberfrugt groft. Chilien frigøres for frø...
Grillet svinemørbrad med persille og hvidløg
Grillet svinemørbrad med persille og hvidløgSkær de 2 mørbrader ud i 6 stykker og snit en...