Video: Fyldte Bøftomater
Fyldte BøftomaterKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bøftomat
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløg
-
1 kvist Frisk persille
-
1 kvist Frisk timian
-
400 gram Helt magert hakket kalvekød
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
400 gram Brune ris
Skær toppen af tomaterne og tøm dem med en suppeske.
Fars:
Pil løg og blend det med hvidløg til puré.
Hak persille og timian.
Rør med hænderne kød, løgpuré, timian, persille, salt og peber.
Fyld de udhulede tomater med fars og kom dem i ovnen i 30 min. på 170°C.
Imens koges risene.
Anret tomaterne med ris og pynt med persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunfyld
Skær brødet i skiver og derefter i små tern. Dryp med tilstrækkelig vand til at gøre dejen...
Valnøddesmåkager
Forvarm ovnen til 175°C.Rør blødgjort margarine og farin sammen i en skål. Tilsæt æg og pi...
Kalvesnitzel i ekstragon-flødesovs
Vend schnitzlerne i melet og steg dem i olie. Tag schnitzlerne af panden og svits de finth...