Forretter
Nutrition facts: 5 calories 20 carb 26.125 fat 1.975 fiber 10.375 protein 1.85625 fat 1.825 sugar

Video: Dampede muslinger med basilikum

Dampede muslinger med basilikum

Dampede muslinger med basilikum

Dampede muslinger med basilikum
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Mange muligheder med dampede muslinger

Mennesker har spist mulinger siden stenalderen. Sikkert fordi de både er nærende og rimelig lette at fange. Derfor bliver det også betegnet som stenalderkost, da det kan spises uden den store forarbejdning.


Der er desuden rigtig mange muligheder, når det kommer til muslinger. Ofte dampes muslinger med hvidvin, men ønsker du ikke at kommer vin i din mad, er der også andre krydderede udgaver, eksempelvis muslinger i kokos- citronsauce.


PS. Grunden til, at du skal kassere lukkede muslinger efter kogning er en sikkerhedsforanstaltning. Det kan være, at muslingen har været død, inden dampningen. Dermed også risiko for, at de er rådne og dermed giftige.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hollandske julesmåkager

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C.Rør blødgjort smør, sukker og vanillesukker sammen.Sigt mel, bagep...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2739
Opskrift

Halloween cupcakes

Halloween cupcakesMuffinsOvnen forvarmes til 200 grader varmluft.De tørre ingredienser bla...

  4
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4101
Opskrift

Farsgratin med æbler

Kødretter

Svinekødet røres med fløde, rasp, æg, salt og peber. Æblerne skrælles og snittes i tynde s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4353

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag