Video: Æggekage med bacon og champignoner
Æggekage med bacon og champignonerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Bacon
-
125 gram Champignon
-
6 stk Æg
-
1 deciliter Skummetmælk
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Svits bacon på en pande.
Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden i fedtstoffet fra baconen.
Tag bacon og champignoner af panden og hæld begge dele på en tallerken.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.
Hæld det på panden over medium varme.
Rør meget blidt rundt i starten og put halvdelen af baconen samt alle champignonerne i, inden det bliver fast.
Steg æggekagen under svag varme, til den er fast og sammenhængende.
Pynt æggekagen med resten af baconen samt hakket purløg.
Spørgsmål:
undres lidt over en æggekage uden mel. Troede det var en omelet? hvad siger du?
Svar:
nej, en omelet skal være mere luftig.
Skal det være rigtig luksus, så piskes hviderne for sig selv og vendes i æggene.
Hvis der tilsættes 1 spsk mel til æggemassen, bliver æggekagen lidt mere fast. Det er ikke nødvendigt, men lidt af en smagssag hvad man foretrækker.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
09/01-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Enchiladas
Tilsæt stegemargarine til en gryde og tilsæt oksekødet. Snit peberfrugter og agurk i fine...
Roastbeef- og rucola crostini med oliven- og rød peberrelish
Hak de grillede peberfrugter og oliven. Bland de to sammen med timian og vineddike i en li...
Aubergine- og mozzarellasandwiches på grill
Grillet sandwich med aubergine og mozzarellaKlargør en grill til middelhøj varme. ...