Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg

Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
dampede muslingermer med hvidløg og skalotteløg

Spørgsmål:

Kære kokke. Jeg ville ønske en opskrift på sause til denne ret samt tilbehør mvh Kirsten



Svar:
Der behøves ingen sauce til denne ret, da den væske muslingerne dampes i, udgør saucen.

Du kan dog tilsætte en smule fløde, så retten får en tykkere konsistens.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

03/05-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Paleobrød

Vegetar
Proteinrig mad

Vent med at blande olien i til sidst (Vigtigt!). Bland alle øvrige ingredienser sammen i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pølsehorn

Kødretter

Sådan laver du lækre pølsehornDejen til pølsehornene:Smelt smørret i en gryde og tilsæt mæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fiskepakke og perlebyg med rødpebersauce

Fiskeretter

Lav en fiskepakke per person i alufolie eller bagepapir. Start med at smøre bunden af pakk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag