Video: Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg
Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløgKøkken:
Ingredienser:
Fransk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 tsk Olivenolie
-
2 stk Skalotteløg
-
2 stk Hvidløg
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
12 stk Frisk musling
-
1 spsk Frisk timian
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme.
Tilsæt finthakkede skalotteløg og hvidløg.
Lad dem svitse i 3 min., rør undervejs.
Tilsæt vin og bring det til at simre.
Tilsæt muslinger, læg låg på og lad det simre i 6 min. eller indtil muslingernes skaller åbner sig.
Smid alle muslinger med uåbnede skaller ud.
Fordel muslinger med sauce på tallerkner.
Pynt med frisk timian.
Spørgsmål:
Kære kokke. Jeg ville ønske en opskrift på sause til denne ret samt tilbehør mvh Kirsten
Svar:
Der behøves ingen sauce til denne ret, da den væske muslingerne dampes i, udgør saucen.
Du kan dog tilsætte en smule fløde, så retten får en tykkere konsistens.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
03/05-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mokka dessert
Husblasen sættes i blød i koldt vand i 5 min. Æg og sukker piskes hvidt og luftigt. Chokol...
Farsbrød med bacon
Sådan laver du farsbrød med baconBland kød, løg, havregryn, boullion, salt og æg sammen, o...
Kyllingesalat med kartofler, tomater og oliven
Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen i ca. 45 min. ved 200°C (eller ti...