Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg

Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
dampede muslingermer med hvidløg og skalotteløg

Spørgsmål:

Kære kokke. Jeg ville ønske en opskrift på sause til denne ret samt tilbehør mvh Kirsten



Svar:
Der behøves ingen sauce til denne ret, da den væske muslingerne dampes i, udgør saucen.

Du kan dog tilsætte en smule fløde, så retten får en tykkere konsistens.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

03/05-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Jordbærcheesecake

Proteinrig mad

Bund: Knus kiks, mandler og salt i en foodprocessor eller minihakker. Det må gerne være l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tomattærte

Vegetar

Dej: Bland grahamsmel, hvedemel og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i mel...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

En moderne pariserbøf

Proteinrig mad
Kødretter

Sådan laver du en moderne pariserbøf Form kødet til fire flade bøffer, og krydr med salt o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag