Video: Muslingesuppe
MuslingesuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 kg Frisk musling
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 deciliter Fiskebouillon
-
1 kg Kartofler
-
2 stk Porre
-
4 spsk Frisk timian
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0.5 deciliter Fløde 13%
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
Sådan laver du muslingesuppe
OBS: Hvis retten laves som en forret, halveres ingrediens-mængden. Vask og sorter muslingerne. De muslinger, der ikke er lukkede og som ikke lukker sig, når de bliver banket mod spækkebrættet, SKAL kasseres. Damp muslingerne i hvidvinen. Smid de muslinger der stadig er lukket fra. Tag nu kødet ud af de muslinger som er åbne og gem det. Kog halvt ind. Kogelagen tilsættes fiskebouillonen, kartofler og porrer, der er skåret i mindre stykker og koges møre sammen med timian og hvidløg. Suppen blendes med en stavblender til en jævn masse. Fløden tilsættes og suppen koger i ca 10 minutter. De pillede muslinger tilsættes. Smages til med salt og peber.
Inspirations tip
Prøv også vores dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg eller Pandegrillet kammuslinger med dressing.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelmos med hvidløg og purløg
Forvarm ovnen til 225°C. Skær ½ cm af toppen af hvidløget, så der åbnes ind til fedene. Pl...
Oreganodip med grøntsager
Placér en si over en lille skål. Fór sien indvendigt med køkkenrulle og hæld yoghurten i....
Appelsin- og løgsalat
Skræl appelsinerne og skær hver appelsin i 4-5 skiver på tværs. Læg skiverne på et fad og...