Video: Muslingesuppe
MuslingesuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 kg Frisk musling
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 deciliter Fiskebouillon
-
1 kg Kartofler
-
300 gram Porre
-
4 spsk Frisk timian
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0.5 deciliter Fløde 13%
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
Sådan laver du muslingesuppe
OBS: Hvis retten laves som en forret, halveres ingrediens-mængden. Vask og sorter muslingerne. De muslinger, der ikke er lukkede og som ikke lukker sig, når de bliver banket mod spækkebrættet, SKAL kasseres. Damp muslingerne i hvidvinen. Smid de muslinger der stadig er lukket fra. Tag nu kødet ud af de muslinger som er åbne og gem det. Kog halvt ind. Kogelagen tilsættes fiskebouillonen, kartofler og porrer, der er skåret i mindre stykker og koges møre sammen med timian og hvidløg. Suppen blendes med en stavblender til en jævn masse. Fløden tilsættes og suppen koger i ca 10 minutter. De pillede muslinger tilsættes. Smages til med salt og peber.
Inspirations tip
Prøv også vores dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg eller Pandegrillet kammuslinger med dressing.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Koldhævede boller
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og olie. Tilsæt kerner. Rør mel i. Sæt film over skå...
Yaki Soba Sweet Hot
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl nudlerne i koldt vand og steg dem i oli...
Risotto med svampe og trøfler
Tilbered en bouillon af vand, salt, 1/3 af løgene og guleroden. Hak resten af løgene i...