Video: Lammeenchiladas
LammeenchiladasKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 kg Hakket lammekød 13-15
-
1 stk Løg
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1 dåse Røde kidneybønner
-
250 gram Champignon
-
200 gram Salsa
-
12 stk Tortilla
-
200 gram Cheddar
Forvarm ovnen til 175°C Svits lammekød og hakket løg i en stor gryde over middelhøj varme. Når kødet er brunet tilsættes tomat, bønner og skiveskårne champignons. Tilsæt halvdelen af salsaen og varm det hele igennem. Fordel fyldet jævnt på tortillaerne og placér dem i et smurt ovnfast fad. Hæld resten af salsaen over enchiladas og riv osten ud over. Bag enchiladas i ovnen i 30 min. eller indtil osten er smeltet.
Servér med creme fraiche.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Honning-lime dressing
Pres hvidløg og hak koriander. Bland alle ingredienserne i en lille skål.
Torske- og hummerhaleterrin
Terrin: Blend alle ingrediencerne (dog ikke æggene) og halvdelen af hummerhalerne. Når...
Klassisk citrontærte
Mørdejen: Ælt alle ingredienserne sammen med hænderne til en ensartet dej. Stil den kold...