Video: Minestrone
MinestroneKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
14
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
125 gram Røget skinke
-
2 stk Gulerod
-
200 gram Frosen ærter
-
1 stk Porre
-
2 stk Kartofler
-
1 stk Løg
-
2 spsk Olivenolie
-
1.5 deciliter Vand
-
2 stk Grøntsagsbouillon
-
1 dåse Flåede tomater
-
2 spsk Tomatpure
-
1 stk Hvidløgs fed
-
150 gram Pastaskruer
-
3 stk Tomat
Minestrone
Varm en stor gryde op og kom olivenolie i.
Skinken skæres i små tern og lægges til side et øjeblik.
Grøntsagerne renses og skylles - skær dem i små tern eller riv dem groft.
Svits skinken og grøntsagerne et par minutter i olien.
Herefter tilsættes vand, bouillonterninger, de flåede tomater, tomatpuré, presset hvidløg og hakket basilikum efter smag.
Det hele koges ved svag varme i ca. 20 minutter.
Tilsæt pastaen og kog efter tidsangivelsen på pakken - ca. 8-10 minutter for hvedepasta.
Hak tomaterne og kom dem i suppen.
Smag til med groft salt og friskkværnet peber.
Drys lidt friske basilikumblade over retten.
Din minestrone er nu klar - velbekomme!
Det italienske køkken
Selvom Italien ligger i Middelhavet, og man ikke skulle tro, at de har retter, der skulle passe til det danske efterår og vinter, så er der mange af dens fantastiske retter, der passer perfekt til det kolde danske vejr.
Denne her Minestrone er bare et eksempel på det italienske køkkens lækkerier. Andre opskrifter kunne være vores velsmagende og populære tomatsuppe eller osso buco - disse retter kan altid gøres bedre med vores friske filonebrød.
Spørgsmål:
Kan man bruge noget andet end letrøget skinke?
Svar:
Ja, men det, der er godt med denne opskrift, er den let røgede smag det giver. I principet kan du bruge hvad som helst: Kogt skinke, bacon, hvad som helst...
mvh Tomas
Opskrifter.dk
14/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller med rosiner
Margarine smeltes, gær udrøres i mælken, bland det hele sammen, rosiner kommes i. Lad dej...
Clubsandwich
ClubsandwichSteg kyllingebrystet på en pande ca. 5 minutter på hver side. Steg baconskiver...
Kransekage med nougat
Kransekage med nougatRiv marcipanen groft og ælt den sammen med flormelis og æggehvide. De...