Video: Pandekager med øl
Pandekager med ølKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hvedemel
-
1 tsk Sukker
-
1.4 tsk Køkkensalt
-
1.4 tsk Vanilje
-
3 stk Æg
-
4 deciliter Sødmælk
-
3 spsk Mørkt hvidtøl
Tilbehør
-
0 Smør
Pandekager med øl
Tilføj først de flydende ingredienser i en røreskål og pisk det sammen.
Tilsæt så derefter, de øvrige ingredienser (smør undtaget) og pisk videre så dejen bliver jævn.
Lad evt. blandingen stå og hvile i en ½ time i køleskab, inden du går i gang med at stege pandekagerne.
Kom lidt smør på panden (gerne en slip-let pande), smelt smørret og så er du klar til at stege de lækre pandekager.
Steg den første pandekage til den er gylden på begge sider.
Vend pandekagen, når den tager farve i kanten.
Steg derefter den næste pandekage i lidt smeltet smør.
Læg dine pandekager i stabler på en tallerken.
Server dem straks mens de er lune - velbekomme!
Tips til dine pandekager med øl
Pandekager med øl giver ekstra sprøde pandekager, da øllet er med til at sikre at kanterne bliver sprøde og knasende. De kan også serveres som dessert pandekager, hvor du eksempelvis kan lave hjemmelavet blåbærmarmelade eller bare drysse med sukker, eller med flydende honning eller sirup. Kun fantasien sætter grænser!
Har du fået lyst til flere pandekager ..?
Hvis der ikke er øl i køleskabet kan du lave disse hjemmelavede majspandekager eller nemme pandekager. Hvis sukkeret udelades kan pandekagerne også sagtens bruges som madpandekager, med fyld. Fyld dem med alle former for kød og grøntsager. Hvis du har nogle til overs kan du også overveje at tage dem med i madparken næste dag.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krabbeklør
Krabbeklør Kom vand i en gryde og bring det i kog. Tilsæt salt og citron. Kom krabbek...
Torskerognssalat
Sådan laver du torskerognssalat Pisk rognen igennem med en elpisker og tilsæt fromage frai...
Asparges med bacon
Asparges med baconKnæk aspargesene, hvor de naturligt brækker af. Det er nemlig sådan du k...