Video: Langtidsstegt svineskank
Langtidsstegt svineskankKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
6 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2.5 kg Svineskank
-
2 tsk Frisk timian
-
1 tsk Fennikelfrø
-
1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Dressing
-
1 spsk Olivenolie
-
2 stk Løg
-
1 stk Rød chili
-
4 stk Æbler
-
4 spsk Æbleeddike
-
4 spsk Sukker
-
1 stk Timiankviste
Svineskank
Snør stegen og læg den i et ovnfast fad.
Rids den grundigt i skindet.
Bland timian, salt, peber og fennikelfrø til en masse, der gnides i skindets riller.
Brun stegen ved 240° i 30 min.
Tag stegen ud, dæk med alufolie og stil den tilbage ved 120° i 5 timer.
Chutney/dressing
Lav chutney ved at småkoge løg og chili i olien i en pande i 5 min., til de er bløde.
Tilsæt æbletern, eddike og sukker samt ½ dl vand.
Læg låg på og småkog i 20 min.
Mos det igennem til en grov masse og kom timianblade ved.
Alt dette kan man lave 2 dage før servering.
Svineskank færdiggørelse
Sæt ovnen på 240° og giv stegen 30 min. ekstra, så skindet bliver sprødt.
Lav eventuelt en salat imens.
Din svineskank er klar. Velbekomme!
En anden interessant måde at tilberede svineskank på kunne være med øl. Opskriften på ølstegt svineskank er i hvert fald meget populær.
Man kan selvfølgelig også lave spændende opskrifter på lammeskank!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andebryst med brunede kartofler
Andebryst med brunede kartoflerSkær rodfrugterne og løget i mundrette stykker, vend med ol...
Blødende chokoladekage med brombærkompot
Sådan laver du blødende chokoladekage:Flormelis, hvedemel og bagepulver sigtes sammen med...
Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
Rødspætteruller med parmaskinke og pastaSkær løgene i store tern. Svits løgene i 1 sp...