Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
9
Tilberedningstid
10 timer 40 minutter
Arbejdstid
5 timer 20 minutter
Antal personer:
3 stk Æbler
0,5 deciliter Vand, koldt
0,5 deciliter Sukker
0,5 deciliter Brun farin
1-2 spsk Citron
1 stk Vanillestang, flækkes
2 deciliter Sukker
2 deciliter Vand
2 stk Æbler
Æblekompot
1. Skræl æblerne, udkærn dem og skær i små tern.
2. Bland vand, sukker, citronsaft, vanille og æbletern og lad det småsimre i 15 min.
3. Køl af og sæt i køleskabet natten over.
Æblechips
1. kog sukker og vand op.
2. Skær æblerne i meget tynde skiver og dyp dem i sukkerlagen og læg dem derefter på bagepapir.
3. Tør chipsene i ovnen på 80 grader i ca 5 timer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Butterdej
Det halve af smørret æltes med melet, vand og eddike. herefter tilsættes resten af smørret...
Gullasch med bacon
Steg baconen i en stor gryde, til det er sprødt, ca. 5 min. Gem baconen til en anden lejli...
Brusebadsboller. Dej laves aftenen før
Aftenen før: Rør gæren ud i mælken. Tilsæt olie og de øvrige ingredienser. ( hold lidt af...