Video: Osso buco
Osso bucoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
18
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Hvidløgs fed
-
200 gram Løg
-
600 gram Gulerod
-
0.3 stk Sellerirod
-
800 gram Osso buco
-
0.8 deciliter Olivenolie
-
1 liter Oksebouillon
-
1 dåse Flåede tomater
-
1 dåse Tomatpure
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Frisk merian
-
1 kvist Frisk oregano
-
1 kvist Frisk basilikum
-
1 spsk Revet citronskal
-
0.5 tsk Peber
-
1 bdt Frisk persille
-
0.5 tsk Havsalt
-
3 spsk Hvedemel
Hak løgene og 2 af hvidløgene og skær gulerødderne og selleri i små stave. Vend kødstykkerne i mel blandet med salt og peber. Brun de 6-8 stykker kød i olien i en tykbundet gryde. Tag det op af gryden når det er brunet. Brun løg og hvidløg og svits grøntsagerne. Bland kød og grøntsager. Tilsæt bouillon, fløde, tomater, tomatpure, mel og alle krydderierne. Lad retten simre i ca. to timer.
Spørgsmål:
Hej Hvor mange grader skal retten have i ovn? Hvor lang tid skal retten have? I varmlufovn? I alm ovn Hilsen Anette
Svar:
Hej Anette, det er nok med 140-150 grdaer og det tager nogle timer 2-3 timer
Mvh Tomas
opskrifter.dk
19/03-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hej kok skal man skære de store ben fra inden man bruner kødet, det lyder som skal man skære det ud. veligst jonna
Svar:
Hej Jonna , det skal du ikke gøre.Det er med til at holde på kødet og giver en god smag
Mvh Tomas
opskrifter.dk
24/09-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Tidligere havde jeg en opskrift fra det hedengangne "Mad og Gæster" hvor retten (Osso Buco) skulle i ovnen et par timer. Nu er alle opskrifter jeg kan finde grydeopskrifter. Er det hip som hap om man gør det ene eller det andet?
Svar:
At brune af og lade det stege færdigt i ovnen, gerne under låg , bruger jeg selv tit, nogle gange synes jeg det ligefrem er bedre, fordi varmen fordeler sig selv bedre , og det "passer" sig selv...
mvh
Tomas
opskrifter.dk
20/10-2006 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Hvad giver man af tilbehør til denne ret? venlig hilsen Anita
Svar:
Frisk pasta eller ris og et lækkert brød.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
14/09-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vinterlam
Varm smørret eller margarinen op i en gryde, og vend kødet heri. Drys melet over, og svits...
Salade Nicoise
Tomaterne skylles og stilkfæstet skæres fra. Skær dem i både. Skyl agurken og skær den i...
jambalaya med chorizo
Varm olien i en stor sauterepande eller gryde og steg kyllingekød og pølse heri 4 minutter...