Vinter Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 292 calories 82.475 carb 46.71825 fat 8.425 fiber 35.54075 protein 22.9385 fat 19.985 sugar

Video: Forloren hare med sovs

Forloren hare med sovs

Forloren hare med sovs

Forloren hare med sovs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger


Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere


Se mere
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips

Prøv at servere haren med ovnbagte kartofler og andre rodfrugter, en tranebærgelé eller måske med din egen hjemmelavet ribsgelé.


Forloren hare er en klassisk ret, som går helt tilbage til 500-tallet. I USA er den også kendt som "meatloaf". Fordi den er så gammel, er den også udbredt over det meste verden og af især i den vestlige del.


Andre opskrifter

Forloren betyder uægte. Tænk fx på forlorne tænder. Andre retter kan også være forlorne, og de smager også mindst ligeså godt som forloren hare. De er fx forloren skildpadde og forloren mørbrad, som vi varmt kan anbefale at lave.

Kokkens svar
Sauce

Spørgsmål:

Bliver saucen blank ved piskning, eller skal der noget bestemt i saucen. på forhånd tak for svaret.



Svar:
Når man jævner med majsstivelse, bliver saucen lidt mere "blank" end med almindeligt mel, men bortset fra det tror jeg at det er som lyset falder på tallerkenen.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

13/04-2007 af Opskrifter.dk

Spæk

Spørgsmål:

Jeg har hørt at man bruger spæk til forloren hare, men det står ikke i denne opskrift



Svar:
Der er mange opskrifter på forloren hare, i denne bruger man ikke spæk, men du kan godt ændre opskriften efter smag, så du i stedet lægger spæk oven på kødet, eller skærer spækket i aflange stykker, som "stikkes" ned i kødet. Det gør retten lidt federe.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

30/10-2006 af Opskrifter.dk

Elg

Spørgsmål:

Hej kok.. Jeg vil lige høre om du har nogle opskrifter med elg. Jeg har noget hakkekød og en mørbrad liggende samt noget gullaschkød. hilsen Sophie



Svar:
Hakket elg: Prøv vores opskrift på "Forloren Hare" med elgkød i stedet for
Gullash kød: Prøv efterårsgryde eller Cajungryde
Mørbrad: Prøv vores dijonmørbrad.

mvh Tomas
Opskrifter.dk

16/07-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sød jule-tranebærsalat

Vegetar

Hak tranebærrene fint. Bland dem med sukker. Læg låg over og stil dem i køleskabet natten...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2376
Opskrift

Æggekage med pølser, champignon og tomat

Kødretter

Pisk æggene sammen i en stor skål.Pisk mælk og mel sammen i en lille skål.Bland masserne s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2834
Opskrift

Chokoladesauce Guanaja

Vegetar

Hak chokoladen fint. Kom den i en skål. Bring piskefløde og mælk i kog. Hæld lidt af den v...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1372

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag