Video: Ribsgelé
RibsgeléKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Ribs
-
2 deciliter Vand
-
0.75 kg Sukker
Rib og skyl bærrene og kom dem i en gryde sammen med vandet.
Bring det i kog og lad det koge i ca. 15 minutter.
Rør af og til, så bærrene knuses.
Hæld bær og saft igennem en saftpose eller igennem et rent klæde lagt over en sigte.
Lad det dryppe af i en skål natten over.
Mål saften, kom den i en gryde og tilsæt den beregnede sukkermængde.
Kog saften ved jævn varme 15-20 minutter.
Dråber skal falde tungt fra en ske.
Tag gryden fra varmen og fjern skummet fra geleen.
Hæld geleen på rene, skoldede glas.
Må først lukkes til, når geleen er afkølet helt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dampet torsk med blomkål og safran
Skær blomkål i kvarte på langs. Skær hver kvart i skiver (på ca. 1 cm tykkelse) på langs.O...
Rabarbergrød
Rabarbergrød Rens og skyl rabarberne under vandhanen. Skær rabarberne i 2 cm lange stykker...
Gratin med rosenkål og skinke
Rør mornay sauce, mel, salt og peber sammen Bring blandingen i kog ved høj varme, koger u...