Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
1 kg ribs
2 deciliter Vand
0,75 kg Sukker
Rib og skyl bærrene og kom dem i en gryde sammen med vandet. Bring det i kog og lad det koge i ca. 15 minutter. Rør af og til, så bærrene knuses.
Hæld bær og saft igennem en saftpose eller igennem et rent klæde lagt over en sigte. Lad det dryppe af i en skål natten over. Mål saften, kom den i en gryde og tilsæt den beregnede sukkermængde. Kog saften ved jævn varme 15-20 minutter.
Dråber skal falde tungt fra en ske. Tag gryden fra varmen og fjern skummet fra geleen. Hæld geleen på rene, skoldede glas. Må først lukkes til, når geleen er afkølet helt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havregrynskugler med fløde
Alle ingredienser blandes i en skål. Æltes godt igennem og rulles til kugler. Opbevares...
Rodpostej
Rodfrugter snittes fint eller rives. Løg og porre svitses i olien sammen med hvidløg....
Enchiladas
Tilsæt stegemargarine til en gryde og tilsæt oksekødet. Snit peberfrugter og agurk i fi...