Video: Ribsgele
RibsgeleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Ribs
-
2 deciliter Vand
-
0.75 kg Sukker
Rib og skyl bærrene og kom dem i en gryde sammen med vandet. Bring det i kog og lad det koge i ca. 15 minutter. Rør af og til, så bærrene knuses. Hæld bær og saft igennem en saftpose eller igennem et rent klæde lagt over en sigte. Lad det dryppe af i en skål natten over. Mål saften, kom den i en gryde og tilsæt den beregnede sukkermængde. Kog saften ved jævn varme 15-20 minutter. Dråber skal falde tungt fra en ske. Tag gryden fra varmen og fjern skummet fra geleen. Hæld geleen på rene, skoldede glas. Må først lukkes til, når geleen er afkølet helt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italienske frikadeller med flødetomatsauce og pasta
Alle ingredienserne til farsen røres sammen. Farsen formes til SMÅ frikadeller, som stege...
Risotto med rucola og hvidløg
Varm bouillonen op i en gryde (det må ikke komme i kog). Hold bouillonen varm over lav var...
Kalvebov med karry og rodfrugter
Karry og paprika svitses i lidt fedtstof og bov eller kamstegen brunes godt heri. Gulerød...