Video: Rødtunge i anis
Rødtunge i anisKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rødtungefilet
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 stk Appelsin
-
2 stk Skalotteløg
-
1 tsk Anisfrø
-
30 gram Usaltet smør
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
20 ml Pernod
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 spsk Hvedemel
Rul fileterne som en rose.
Smør en ildfast skål og læg filetroserne deri.
Tilsæt vin og appelsinsaft.
Bag filetrosen i ovnen i 20 min. ved 180°C.
Sauce:
Hak skalotteløgene fint.
Svits løgene og anisfrøene i halvdelen af smørret.
Tilsæt hvidvin og pernod og lad alkoholen dampe væk.
Tilsæt fløden samt resten af smørret blandet med lidt hvedemel og rør grundigt i saucen.
Lad saucen koge i 3 min.
Servér de bagte filetroser med saucen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vafler uden mælk
Vafler uden mælkVarm din vaffeljern op imens du laver dejen.Rør alle dine ingredienser på...
Rabarbercrumble
Sådan laver du rabarbercrumble Bland rabarberne med halvdelen af sukkeret, og fordel dem i...
Gratineret blomkålsfad
Del blomkålen i buketter og kog dem i 5 min. Snit bladsellerien fint og kom den ned i blom...