Video: Rødtunge i anis
Rødtunge i anisKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rødtungefilet
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 stk Appelsin
-
2 stk Skalotteløg
-
1 tsk Anisfrø
-
30 gram Usaltet smør
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
20 ml Pernod
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 spsk Hvedemel
Rul fileterne som en rose. Smør en ildfast skål og læg filetroserne deri. Tilsæt vin og appelsinsaft. Bag filetrosen i ovnen i 20 min. ved 180°C. Sauce: Hak skalotteløgene fint. Svits løgene og anisfrøene i halvdelen af smørret. Tilsæt hvidvin og pernod og lad alkoholen dampe væk. Tilsæt fløden samt resten af smørret blandet med lidt hvedemel og rør grundigt i saucen. Lad saucen koge i 3 min. Servér de bagte filetroser med saucen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede saltimboccaruller
Bank fileterne ud med en kødbanker. Læg ost og et par salvieblade på hver og derpå en skiv...
Brændt spidskål
Brændt spidskålRens kålen og del det på midten. Varm en pande op ved så høj varme som...
Kathrineblommekage
Kathrineblommekage (også kaldet sveskekage)Start med at tænde ovnen på 170 grader.Vask sve...