Video: Sukkerkringler
SukkerkringlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Hvedemel
-
300 gram Vand
-
10 gram Bordsalt
-
40 gram Stegemargarine
-
500 gram Usaltet smør
Bland mel, vand, salt og margarine sammen.
Ælt det godt. Rul dejen ud i ca. 1 cm. tykkelse.
Fordel smør på halvdelen af dejen, og fold resten af dejen ind over smørret.
Rul dejen ud i en aflang kage og fold dejen i tre lag, derefter rulles dejen aflang på den anden led og foldes i fire lag.
Lad dejen hvile ca. 20 min. og udrulningen gentages først tre lag og så fire lag.
Dejen hviler igen ca. 1 time i køleskabet.
Derefter rulles den ned til ca. en tykkelse på 3mm. som er ca. 35-40 cm. bred.
Dejen skæres i strimler på ca. 1½-2 cm., foldes som kringler og dybes i sukker, helst perlemelis.
De hviler igen ca. 30 min, før de bages ved 180 C.
Der kan også bruges frossen butterdej, som rulles tyndere og dyppes i sukker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bettina´s boller
Lun mælken og opløs gæren i denne. Tilsæt smeltet margarine. Dernæst tilsættes sukke...
Roti canai
Opløs sukker og salt i vandet, tilsæt mælk, æg og mel og bland godt. Tilsæt margarine. Ælt...
Cherrytomater med ristet hvidløgsfyld
Opvarm ovnen til 165°C. Pil det yderste lag skræl af hvidløgene og placér dem i et ovnfast...