Video: Sukkerkringler
SukkerkringlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Hvedemel
-
300 gram Vand
-
10 gram Bordsalt
-
40 gram Stegemargarine
-
500 gram Usaltet smør
Bland mel, vand, salt og margarine sammen. Ælt det godt. Rul dejen ud i ca. 1 cm. tykkelse. Fordel smør på halvdelen af dejen, og fold resten af dejen ind over smørret. Rul dejen ud i en aflang kage og fold dejen i tre lag, derefter rulles dejen aflang på den anden led og foldes i fire lag. Lad dejen hvile ca. 20 min. og udrulningen gentages først tre lag og så fire lag. Dejen hviler igen ca. 1 time i køleskabet. Derefter rulles den ned til ca. en tykkelse på 3mm. som er ca. 35-40 cm. bred. Dejen skæres i strimler på ca. 1½-2 cm., foldes som kringler og dybes i sukker, helst perlemelis. De hviler igen ca. 30 min, før de bages ved 180 C. Der kan også bruges frossen butterdej, som rulles tyndere og dyppes i sukker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æblebradepandekage
ÆblebradepandekageTænd for oven på 200 grader og smør en form godt ind. Fedtstof og s...
Bønnesalat med persille
Bønnesalat med persille Læg bønner i blød.De skal ligge natten over (eller mindst i 8...
Svinekam stegt som vildt
Beklæd kødet med bacon og bind kødsnor omkring. Krydr kødet med salt og peber og sæt steg...