Video: Sukkerkringler
SukkerkringlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Hvedemel
-
300 gram Vand
-
10 gram Bordsalt
-
40 gram Stegemargarine
-
500 gram Usaltet smør
Bland mel, vand, salt og margarine sammen.
Ælt det godt. Rul dejen ud i ca. 1 cm. tykkelse.
Fordel smør på halvdelen af dejen, og fold resten af dejen ind over smørret.
Rul dejen ud i en aflang kage og fold dejen i tre lag, derefter rulles dejen aflang på den anden led og foldes i fire lag.
Lad dejen hvile ca. 20 min. og udrulningen gentages først tre lag og så fire lag.
Dejen hviler igen ca. 1 time i køleskabet.
Derefter rulles den ned til ca. en tykkelse på 3mm. som er ca. 35-40 cm. bred.
Dejen skæres i strimler på ca. 1½-2 cm., foldes som kringler og dybes i sukker, helst perlemelis.
De hviler igen ca. 30 min, før de bages ved 180 C.
Der kan også bruges frossen butterdej, som rulles tyndere og dyppes i sukker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller i kokoskarry
Alle ingredienserne til farsen blandes sammen og formes derefter til små frikadeller på en...
Aristokrater
AristokraterSkær vanillestangen på langs og skrab kornene ud. Kom alle ingredienserne i en...
Sorte gryde
Sådan laver du sorte grydeSkær kødet i strimler og brun det ad 2-3 gange i varmt fedtstof....